E-mail: pet4you@pet4you.hu

Állati Nagy Kihívás - 2020 február

Állati nagy kihívás decemberEmlékszel még hogyan találkoztál kedvenceddel? Szívesen megosztanád, és még nyernél is? Vegyél részt a Pet4You és az Eden Pet Foods holisztikus tápok közös nyereményjátékán!

Írd meg nekünk hogyan találkoztál kedvenceddel, mellékelj hozzá egy fotót, és NYERD MEG az egyenként közel 50.000 Ft értékű kutyás, vagy macskás Eden tápcsomagok egyikét, melyek a legjobb minőségű húsokat tartalmazzák, valamint teljesen gabona és gluténmentesek.

JÁTÉK MENETE

Állati nagy kihívás menete december

Nevezés a játékra

 1. Ha még nem tetted meg, akkor Regisztrálj a www.pet4you.hu oldalán ITT. 

 2. Töltsd ki kedvenced adatlapját, és írd meg találkozásotok történetét a "Hogyan találkoztunk először a gazdimmal" részbe. 

  Ha már van fiókja kedvencednek, akkor lépj be jobb felül a www.pet4you.hu oldalon, válaszd a Felhasználói fiók -> Házi kedvenc oldalt, és kedvenced adatlapján kattints a Szerkesztés feliratra, és töltsd ki a fent említett találkozásotokról szóló mezőt. 

 3. Az adatlap alján találod a GALÉRIÁT, ide tölts fel egy fotót kutyádról, vagy cicádról, amivel nevezni szeretnél. 

 4. Nevezd a képet a játékra:
  A Kihívás oldalunkon görgess a lap aljára, ITT láthatod a fotóidat. Válaszd ki azt, amelyikkel indulni szeretnél a decemberi kihíváson, és kattints a kép alatt megjelenő "Ezzel a képpel nevezek" gombra.

 5. Gyűjtsd össze a legtöbb like-ot fotódra, melyet csapatunk tesz közzé saját Facebook oldalán a nevezés lejárta után.

Ha valahol elakadnál, olvasd el a Nevezési Segédletünket!

Szavazás

A feltöltött képeket csapatunk december 17-én közzéteszi a Pet4You facebook oldalán egy közös albumban ITT, ahol likeokkal lehet szavazni kedvencedre december 22. 20:00 óráig.

Az a fotó nyer, amelyik a legállatibb, vagyis a legtöbb like-ot zsebeli be Facebook oldalunkon! És ez még nem minden...!

(Saját fotódat a Facebookon megosztani nem kötelező, de lehetséges!)

Eredményhirdetés

Ez alkalommal nem csak az a kedvenc nyerhet, aki a legtöbb like-ot kapja! Külön ajándékkal fogja a Pet4you csapata díjazni azt a kedvencet, aki a legkreatívabb képet tölti fel. Az ajándék miben létét később fogjuk felfedni - szóval figyeljétek a Facebook oldalunkat.

A játék győztesét december 23-án Facebook oldalunkon tesszük közzé, a nyertes gazdit pedig e-mailben értesítjük.

Nyeremény

Az ÁLLATI NAGY KIHÍVÁS decemberi nyereménye a legtöbb like-ot szerző kedvencnek az Eden Pet Foods jóvoltából:

 

FONTOS!

A nyereményjátékon csak azok vehetnek részt, akik a szabályoknak és határidőknek mind eleget tettek:

 • Kedvencedről a fotót a www.pet4you.hu oldalán - regisztrációt követően - a galériába töltheted fel, fontos, hogy a feltltés önmagában nem elég, a képet nevezni is kell!
 • A fotó saját kutyádat, vagy macskádat kell ábrázolja, ünnepi hangulatban (pl.: karácsonyi sapiban, ajándékok között, stb.)
 • A fotón csak egy állat lehet - sajnos azokat a képeket, amin több állat szerepel, nem tudjuk elfogadni
 • A galériába való képfeltöltés határideje: december 16. éjfél
 • Szavazni a Pet4You Facebook oldalán, a Pet4You által közzétett album fotóira lehet, like-ok formájában december 17-től december 22. 20:00-ig.
 • A Pet4You Facebook oldalán feltöltött képeket megosztani nem kötelező, de lehetséges, azonban a likeokat csak az eredeti, általunk megosztott fotóra tudjuk elfogadni, megosztott bejegyzésekre nem
 • Az eredményt december 23-án a Pet4You Facebook oldalán hirdetjük ki, majd ezt követően a nyertes gazdit e-mailben értesítjük. A nyertessel csak akkor tudjuk felvenni a kapcsolatot, ha ő a regisztráció során valós adatokat adott meg, és mindent maradéktalanul kitöltött, egyéb esetben a nyereményét nem tudjuk átadni
 • Amennyiben feltöltöd oldalunkra a képeket, azzal elfogadod a játékszabályzatunkat, amelyet ITT találsz
 • A kihívások során nem veszélyeztetheted kedvenced egészségét, testi épségét.

Kérdés esetén keressétek a Pet4You csapatát e-mailben: marketing@pet4you.hu