E-mail: pet4you@pet4you.hu

Milla

Milla

Állat:Kutya
Fajta:Boxer
Született:2018-09-25
Neme:Szuka
Felhasználó:Flobal
Feltöltve:2020-03-20 10:25:20

Hogyan találkoztunk először a gazdimmal:

Mivel a legelső gazdi jelölt lemondott rólam, amikor kiderült, hogy fehér vagyok, így új gazdit kezdtek nekem keresni. Ahogy felkerült rólam egy kép egy közösségi oldalra, azonnal jelentkeztek is értem, és másnapra mar ott is voltak hogy haza vigyenek. Először kicsit tartottam tőlük, mert mondták hogy lesz egy nagy tesóm, de azóta nem bánom, mert mindig van kivel játszani meg aludni. Valamiért mindig a nevemet kiabáljak, meg valami olyasmit hogy menjek vissza. De hát nem tudják megérteni ha egyszer megindulok, ott nincs megállás. Szeretem a gazdiékat nagyon, bár még egy kis nevelésre szorulnak. Nehéz őket tanítani, de nem adom fel, egyszer úgy is az lesz végre amit én akarok.

Kedvenc tevékenységeim:

Kanapén alvás Futás amíg a lábam bírja Labdazni a gazdival (már amikor utolér és van kedvem odaadni neki) Kötélhúzás Evés Nyáladzás

Kedvenc ételeim:

Minden

Legnagyobb csínytevésem eddig:

Egyszer főzni akartam nekik és elmosogatni mire hazaérnek, de valamit rosszul csináltam, mert ehelyett kipakoltam a mosogatót, összetörtem néhány tányért, megmetszettem a szobanövényt, és kiugrott a fiókból a gofrisütő, a melegszendvics sütő, a botmixer, a habverő. És hiába próbáltam vissza tenni, szétesett minden. Erre én úgy megijedtem h be is pisiltem. Nem örültek a gazdiék, de kicsit csóváltam magam és már nem is haragudtak.

Üzenet küldéshez kérjük jelentkezzen be vagy regisztráljon!