Pink Printed Dress
Pink Printed Dress
Pink Printed Dress
Sale!
$39.99 $24.99

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Libero velit id eaque ex quae laboriosam nulla optio doloribus! Perspiciatis, libero, neque, perferendis at nisi optio dolor!

Perspiciatis ad eveniet ea quasi debitis quos laborum eum reprehenderit eaque explicabo assumenda rem modi.

  • Dynamic Color Options
  • Lots of Size Options
  • 30-Day Return Policy
SKU: 8465415 Category: . Tags: , , , .

Pink printed dress, woven, round neck with a keyhole and buttoned closure at the back, sleeveless, concealed zip up at left side seam, belt loops along waist with slight gathers beneath, brand appliqu?? above left front hem, has an attached lining.

Comes with a white, slim synthetic belt that has a tang clasp.
Size Small, Medium & Large
Color Pink & White
Waist 26 cm
Length 40 cm
Chest 33 inches
Fabric Cotton, Silk & Synthetic
Warranty 3 Months
  1. Image

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Quo perferendis aliquid tenetur. Aliquid, tempora, sit aliquam officiis nihil autem eum at repellendus facilis quaerat consequatur commodi laborum saepe non nemo nam maxime quis error tempore possimus est quasi reprehenderit fuga!

  2. Image

    Quasi, blanditiis, neque ipsum numquam odit asperiores hic dolor necessitatibus libero sequi amet voluptatibus ipsam velit qui harum temporibus cum nemo iste aperiam explicabo fuga odio ratione sint fugiat consequuntur vitae adipisci delectus eum incidunt possimus tenetur excepturi at accusantium quod doloremque reprehenderit aut expedita labore error atque?

Add a Review
Brand Logo

100% Original Brands

We guarantee you the sale of Original Brands with warranties.

Lots of Payment Options

We accept Visa, MasterCard and American Express & of-course PayPal.

Free Express Shipping

Free Delivery to 100+ Locations Worldwide on orders above $40.

30-Days Returns Policy

Return or exchange items purchased within 30 days for Free.

Milla

Milla

Állat:Kutya
Fajta:Boxer
Született:2018-09-25
Neme:Szuka
Felhasználó:Flobal
Feltöltve:2020-03-20 10:25:20

Hogyan találkoztunk először a gazdimmal:

Mivel a legelső gazdi jelölt lemondott rólam, amikor kiderült, hogy fehér vagyok, így új gazdit kezdtek nekem keresni. Ahogy felkerült rólam egy kép egy közösségi oldalra, azonnal jelentkeztek is értem, és másnapra mar ott is voltak hogy haza vigyenek. Először kicsit tartottam tőlük, mert mondták hogy lesz egy nagy tesóm, de azóta nem bánom, mert mindig van kivel játszani meg aludni. Valamiért mindig a nevemet kiabáljak, meg valami olyasmit hogy menjek vissza. De hát nem tudják megérteni ha egyszer megindulok, ott nincs megállás. Szeretem a gazdiékat nagyon, bár még egy kis nevelésre szorulnak. Nehéz őket tanítani, de nem adom fel, egyszer úgy is az lesz végre amit én akarok.

Kedvenc tevékenységeim:

Kanapén alvás Futás amíg a lábam bírja Labdazni a gazdival (már amikor utolér és van kedvem odaadni neki) Kötélhúzás Evés Nyáladzás

Kedvenc ételeim:

Minden

Legnagyobb csínytevésem eddig:

Egyszer főzni akartam nekik és elmosogatni mire hazaérnek, de valamit rosszul csináltam, mert ehelyett kipakoltam a mosogatót, összetörtem néhány tányért, megmetszettem a szobanövényt, és kiugrott a fiókból a gofrisütő, a melegszendvics sütő, a botmixer, a habverő. És hiába próbáltam vissza tenni, szétesett minden. Erre én úgy megijedtem h be is pisiltem. Nem örültek a gazdiék, de kicsit csóváltam magam és már nem is haragudtak.

Üzenet küldéshez kérjük jelentkezzen be vagy regisztráljon!