Pink Printed Dress
Pink Printed Dress
Pink Printed Dress
Sale!
$39.99 $24.99

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Libero velit id eaque ex quae laboriosam nulla optio doloribus! Perspiciatis, libero, neque, perferendis at nisi optio dolor!

Perspiciatis ad eveniet ea quasi debitis quos laborum eum reprehenderit eaque explicabo assumenda rem modi.

  • Dynamic Color Options
  • Lots of Size Options
  • 30-Day Return Policy
SKU: 8465415 Category: . Tags: , , , .

Pink printed dress, woven, round neck with a keyhole and buttoned closure at the back, sleeveless, concealed zip up at left side seam, belt loops along waist with slight gathers beneath, brand appliqu?? above left front hem, has an attached lining.

Comes with a white, slim synthetic belt that has a tang clasp.
Size Small, Medium & Large
Color Pink & White
Waist 26 cm
Length 40 cm
Chest 33 inches
Fabric Cotton, Silk & Synthetic
Warranty 3 Months
  1. Image

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Quo perferendis aliquid tenetur. Aliquid, tempora, sit aliquam officiis nihil autem eum at repellendus facilis quaerat consequatur commodi laborum saepe non nemo nam maxime quis error tempore possimus est quasi reprehenderit fuga!

  2. Image

    Quasi, blanditiis, neque ipsum numquam odit asperiores hic dolor necessitatibus libero sequi amet voluptatibus ipsam velit qui harum temporibus cum nemo iste aperiam explicabo fuga odio ratione sint fugiat consequuntur vitae adipisci delectus eum incidunt possimus tenetur excepturi at accusantium quod doloremque reprehenderit aut expedita labore error atque?

Add a Review
Brand Logo

100% Original Brands

We guarantee you the sale of Original Brands with warranties.

Lots of Payment Options

We accept Visa, MasterCard and American Express & of-course PayPal.

Free Express Shipping

Free Delivery to 100+ Locations Worldwide on orders above $40.

30-Days Returns Policy

Return or exchange items purchased within 30 days for Free.

Rozi

Rozi

Állat:Kutya
Fajta:Egyéb / Keverék
Született:2018-03-08
Neme:Szuka
Felhasználó:Meli
Feltöltve:2020-03-20 06:20:37

Hogyan találkoztunk először a gazdimmal:

Nem tudtam mi van volt anya ,nincs anya.Egy bokor van meg a tesóim .Félünk ...mindentől .Aztán jött egy lány adott nekünk inni meg enni ...és valami furcsa szerkezetbe beszélt .Nem sokkal ezután megállt egy autó ...vadásztak ránk ...vagyis azt hittem de futni persze nem tudtam .Próbáltunk elbújni de én és az egyik tesóm már az ember karjában voltunk.Elvittek egy helyre minket ...fürdés ..ohh ..többször is ..de minden fürdés után meleg kaja annyira nem is rossz .Ez a néni is beszélt abba a szerkezetbe akkor még nem tudtam, de anyával .Sokat hosszan .Emlegetett valami türelmi időt mielőtt anya jöhet ....az én védelmemben .Aztán egy nap amikor pont olyan jól játszottam megjelent az udvaron .Ooo....rögtön tudtam hozzám jött .Megint autó vagy mi azóta is félek beülni csak akkor nem ha anya is jön .Hazavitt ,együtt aludtunk .én a haján .Azóta is szeretem az illatát .Megmutatta bizhatok benne és azóta is tartja ❤

Kedvenc tevékenységeim:

Labda ,labda ,labda ....kérlek csal dobd el ujra ????

Kedvenc ételeim:

Bármi .Még nem találtuk meg anyával azt a kaját amit én otthagyok .????

Legnagyobb csínytevésem eddig:

Rájöttem hogy a kapu alatt kigurul a labda .Ha látják direkt lassan kiguritom ...igy anya azonnal kirohan megmenti a gonosz utcától ..behozza ...és akkor kiskutyanézés és tuti hogy kint marad labdázni .????

Szabad gondolatok:

Sose voltam kutyapárti ,amig nem volt kertesházam nem is volt kutyám Az első kutyámat úgy kaptam .Rozit én választottam a sok sok lehetőségből .Mint az élet bármely területén úgy itt is látszik hogy a szivével jól dönt az ember .❤

Üzenet küldéshez kérjük jelentkezzen be vagy regisztráljon!