E-mail: pet4you@pet4you.hu

Maci

Maci

Állat:Kutya
Fajta:Egyéb / Keverék
Született:2015-04-24
Neme:Szuka
Felhasználó:Vicus
Feltöltve:2020-03-22 14:07:03

Hogyan találkoztunk először a gazdimmal:

Anya kaját hozott nekünk a tanyára ahol előző gazdáimmal laktam. Rögtön éreztem milyen klassz lenne vele az élet. Ő is úgy érezte, Kölcsönös szerelem volt első pillantásra!!! Úgy döntöttem addig bosszantom a régi gazdikat amíg el nem engednek anyával, mert nem akartak elengedni. Hetekig tartott a válogatott bosszantások sora, szabadon engedni állatokat amikor a gazdám látja, szekér kerekei elé feküdni, mert nem engedtek el Anyával, ééés olyan mély gödrök ásása amilyen csak lehet, persze csak ha látják! Anya is jött mindennap hozzám, Ééés sikerült!!! :) Azóta sok mindenem van, ruháim, mert imádok öltözködni, játékok, minden fotel az enyém. Jól tudtuk az első pillanatban, ez egy örökké tartó szerelem.

Kedvenc tevékenységeim:

Ölben tartózkodás, ásás, Becenevem Miss houdini, egy pillanat alatt láthatatlan leszek, még egy pillanat.... és jön a fejvakarás hogy kerülhettem egy másik helyre. Még nem jött rá senki a trükkre, és nem is árulom el nekik. :) Ruhák, ruhák, és még ruhák minden mennyiségben. Mindent felpróbálok azonnal.

Kedvenc ételeim:

Husi, jutifalatok, fíínom kutyakaja!

Legnagyobb csínytevésem eddig:

Anya szerint igazi kutyus vagyok, tehát nem lehetek rossz, az a néhány játszós alagút nem gond, akkor sem, ha térdig eltűnik, mert beszakadt egy alatta.....

Üzenet küldéshez kérjük jelentkezzen be vagy regisztráljon!