Pink Printed Dress
Pink Printed Dress
Pink Printed Dress
Sale!
$39.99 $24.99

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Libero velit id eaque ex quae laboriosam nulla optio doloribus! Perspiciatis, libero, neque, perferendis at nisi optio dolor!

Perspiciatis ad eveniet ea quasi debitis quos laborum eum reprehenderit eaque explicabo assumenda rem modi.

  • Dynamic Color Options
  • Lots of Size Options
  • 30-Day Return Policy
SKU: 8465415 Category: . Tags: , , , .

Pink printed dress, woven, round neck with a keyhole and buttoned closure at the back, sleeveless, concealed zip up at left side seam, belt loops along waist with slight gathers beneath, brand appliqu?? above left front hem, has an attached lining.

Comes with a white, slim synthetic belt that has a tang clasp.
Size Small, Medium & Large
Color Pink & White
Waist 26 cm
Length 40 cm
Chest 33 inches
Fabric Cotton, Silk & Synthetic
Warranty 3 Months
  1. Image

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Quo perferendis aliquid tenetur. Aliquid, tempora, sit aliquam officiis nihil autem eum at repellendus facilis quaerat consequatur commodi laborum saepe non nemo nam maxime quis error tempore possimus est quasi reprehenderit fuga!

  2. Image

    Quasi, blanditiis, neque ipsum numquam odit asperiores hic dolor necessitatibus libero sequi amet voluptatibus ipsam velit qui harum temporibus cum nemo iste aperiam explicabo fuga odio ratione sint fugiat consequuntur vitae adipisci delectus eum incidunt possimus tenetur excepturi at accusantium quod doloremque reprehenderit aut expedita labore error atque?

Add a Review
Brand Logo

100% Original Brands

We guarantee you the sale of Original Brands with warranties.

Lots of Payment Options

We accept Visa, MasterCard and American Express & of-course PayPal.

Free Express Shipping

Free Delivery to 100+ Locations Worldwide on orders above $40.

30-Days Returns Policy

Return or exchange items purchased within 30 days for Free.

Tücsi

Tücsi

Állat:Macska
Fajta:Egyéb / Keverék
Született:2019-05-16
Neme:Kandúr
Felhasználó:blghbt
Feltöltve:2020-03-29 23:53:48

Hogyan találkoztunk először a gazdimmal:

A gazdim babát várt és beszélt a másik gazdimmal hogy legyen egy kiscicája azert mert mar nem birt egyedul lenni hiányolta a cicukájat. De őt nem hozhaták el. Ezért a gazdim(anyu) böngészet a neten és egyszer csak belém szeretett az első láttásra. Már aznap rá irt a régi gazdimra hogy elszeretne hozzni. Beszélgettek rólam hogy mekkora vagyok és milyenek a szüleim. És arra jutottak hogy elhoznak minél hamarabb hogy ne legyek egyedül és a gazdim se mig apa dolgozik. Egyszep napon eljöttek értem én kint játszottam az udvaron. De megilyedtem tölük és féltem nagyon. Beszélgettek rólam és a szüleimről. Elköszöntek és elvittek magukkal. De az új gazdim elsirta magát haza felé mert nyávogtam és elbújtam a hordozóban. De mondta anyum hogy lehet azert nyávog mert nem köszöntem el anyuméktól. Apa csak nyugtatta hogy biztos h elköszöntem tőle. De a terhesség alatt érzékeny lett. Haza értünk megkináltak fincsi ételel és tejjel de elbujtam es elfutottam eloluk. Egy kis idő után előbujtam mert éhes és szomjas is voltam. Utána a gazdiék megfürdettek mert nagyon nagyon sok bolhám volt es lekezeltek bolba irto elleni szerrel. Anya csak a boldogságtol repdesett h velem volt és jatszottam vele. Dorombolással és hizelgessel halaltam meg neki hogy elhozhattam. De anya érdekes volt mert egy nagy labda hasa volt mindig bujtam melle. Kisergettem wcre es ahova csak tudtam. Es kozolte velem hogy lesz egy nagyon picike kis gazdid es majd szeretni fogod. Teltek multak a napok es a honapok. Anyu egyszercsak sirva koszont eltolem hogy majd jonni fog vissza es hogy szeret. Es apu is eltunt keso este ert haza apu es kozolte velem hogy megszuletett a picike kisgazdim.Annyira orulok neki h megismertem oket es h minden nap veluk lehetek.

Kedvenc tevékenységeim:

Alvás, Evés, Játszás és a vadászat

Kedvenc ételeim:

Májkrém Virsli Párizsi Rántotthúsika

Legnagyobb csínytevésem eddig:

Letéptem a függönyt

Üzenet küldéshez kérjük jelentkezzen be vagy regisztráljon!