Pink Printed Dress
Pink Printed Dress
Pink Printed Dress
Sale!
$39.99 $24.99

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Libero velit id eaque ex quae laboriosam nulla optio doloribus! Perspiciatis, libero, neque, perferendis at nisi optio dolor!

Perspiciatis ad eveniet ea quasi debitis quos laborum eum reprehenderit eaque explicabo assumenda rem modi.

  • Dynamic Color Options
  • Lots of Size Options
  • 30-Day Return Policy
SKU: 8465415 Category: . Tags: , , , .

Pink printed dress, woven, round neck with a keyhole and buttoned closure at the back, sleeveless, concealed zip up at left side seam, belt loops along waist with slight gathers beneath, brand appliqu?? above left front hem, has an attached lining.

Comes with a white, slim synthetic belt that has a tang clasp.
Size Small, Medium & Large
Color Pink & White
Waist 26 cm
Length 40 cm
Chest 33 inches
Fabric Cotton, Silk & Synthetic
Warranty 3 Months
  1. Image

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Quo perferendis aliquid tenetur. Aliquid, tempora, sit aliquam officiis nihil autem eum at repellendus facilis quaerat consequatur commodi laborum saepe non nemo nam maxime quis error tempore possimus est quasi reprehenderit fuga!

  2. Image

    Quasi, blanditiis, neque ipsum numquam odit asperiores hic dolor necessitatibus libero sequi amet voluptatibus ipsam velit qui harum temporibus cum nemo iste aperiam explicabo fuga odio ratione sint fugiat consequuntur vitae adipisci delectus eum incidunt possimus tenetur excepturi at accusantium quod doloremque reprehenderit aut expedita labore error atque?

Add a Review
Brand Logo

100% Original Brands

We guarantee you the sale of Original Brands with warranties.

Lots of Payment Options

We accept Visa, MasterCard and American Express & of-course PayPal.

Free Express Shipping

Free Delivery to 100+ Locations Worldwide on orders above $40.

30-Days Returns Policy

Return or exchange items purchased within 30 days for Free.

Joey

Joey

Állat:Kutya
Fajta:Angol cocker spániel
Született:2014-11-12
Neme:Kan
Felhasználó:EvelinEszter
Feltöltve:2020-03-30 19:41:06

Hogyan találkoztunk először a gazdimmal:

Régi vágya volt egy saját kutyus és nagyon tetszett neki az én fajtám és karácsonykor én vártam rá még kiskutyaként, azóta boldogítjuk és szebbé tesszük egymás napját. Ez már lassan hat éve volt.

Kedvenc tevékenységeim:

Imádok aludni és enni, főleg a jutalomfalatok a kedvenceim de ez biztos nem vagyok egyedül. Szeretek magyokat sétálni és futni a gazdival a parkba. Néha magunkkal visszük a játékaimat de aztán úgy el viszem hogy többet sajnos nem találjuk meg. A gazdim közelébe vagyok csak igazán boldog.

Kedvenc ételeim:

Nagyon szeretem a konzerveket, a gazdim próbált rájönni hogy melyik a kedvenc ízem de én mindegyiket imádom így mindegyikből szoktam kapni. A másik nagy kedvencem a jutalomfalat, ebben se vagyok válogatós, mindegyikért megőrülök, bármit megtennék érte de legtöbbször szépen leülök és cukin nézek, az általában beválik.

Legnagyobb csínytevésem eddig:

Szeretek izgalmat vinni a gazdim életébe, nagyon szeretek frissen fürödve meghemperegni a porba és a vágott fűbe. Amikor elmegyunk sétálni akkor mindig megkeresem a nagy sárpocsolyákat amibe persze bele mászok.

Üzenet küldéshez kérjük jelentkezzen be vagy regisztráljon!