E-mail: pet4you@pet4you.hu

Joey

Joey

Állat:Kutya
Fajta:Angol cocker spániel
Született:2014-11-12
Neme:Kan
Felhasználó:EvelinEszter
Feltöltve:2020-03-30 19:41:06

Hogyan találkoztunk először a gazdimmal:

Régi vágya volt egy saját kutyus és nagyon tetszett neki az én fajtám és karácsonykor én vártam rá még kiskutyaként, azóta boldogítjuk és szebbé tesszük egymás napját. Ez már lassan hat éve volt.

Kedvenc tevékenységeim:

Imádok aludni és enni, főleg a jutalomfalatok a kedvenceim de ez biztos nem vagyok egyedül. Szeretek magyokat sétálni és futni a gazdival a parkba. Néha magunkkal visszük a játékaimat de aztán úgy el viszem hogy többet sajnos nem találjuk meg. A gazdim közelébe vagyok csak igazán boldog.

Kedvenc ételeim:

Nagyon szeretem a konzerveket, a gazdim próbált rájönni hogy melyik a kedvenc ízem de én mindegyiket imádom így mindegyikből szoktam kapni. A másik nagy kedvencem a jutalomfalat, ebben se vagyok válogatós, mindegyikért megőrülök, bármit megtennék érte de legtöbbször szépen leülök és cukin nézek, az általában beválik.

Legnagyobb csínytevésem eddig:

Szeretek izgalmat vinni a gazdim életébe, nagyon szeretek frissen fürödve meghemperegni a porba és a vágott fűbe. Amikor elmegyunk sétálni akkor mindig megkeresem a nagy sárpocsolyákat amibe persze bele mászok.

Üzenet küldéshez kérjük jelentkezzen be vagy regisztráljon!