Pink Printed Dress
Pink Printed Dress
Pink Printed Dress
Sale!
$39.99 $24.99

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Libero velit id eaque ex quae laboriosam nulla optio doloribus! Perspiciatis, libero, neque, perferendis at nisi optio dolor!

Perspiciatis ad eveniet ea quasi debitis quos laborum eum reprehenderit eaque explicabo assumenda rem modi.

  • Dynamic Color Options
  • Lots of Size Options
  • 30-Day Return Policy
SKU: 8465415 Category: . Tags: , , , .

Pink printed dress, woven, round neck with a keyhole and buttoned closure at the back, sleeveless, concealed zip up at left side seam, belt loops along waist with slight gathers beneath, brand appliqu?? above left front hem, has an attached lining.

Comes with a white, slim synthetic belt that has a tang clasp.
Size Small, Medium & Large
Color Pink & White
Waist 26 cm
Length 40 cm
Chest 33 inches
Fabric Cotton, Silk & Synthetic
Warranty 3 Months
  1. Image

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Quo perferendis aliquid tenetur. Aliquid, tempora, sit aliquam officiis nihil autem eum at repellendus facilis quaerat consequatur commodi laborum saepe non nemo nam maxime quis error tempore possimus est quasi reprehenderit fuga!

  2. Image

    Quasi, blanditiis, neque ipsum numquam odit asperiores hic dolor necessitatibus libero sequi amet voluptatibus ipsam velit qui harum temporibus cum nemo iste aperiam explicabo fuga odio ratione sint fugiat consequuntur vitae adipisci delectus eum incidunt possimus tenetur excepturi at accusantium quod doloremque reprehenderit aut expedita labore error atque?

Add a Review
Brand Logo

100% Original Brands

We guarantee you the sale of Original Brands with warranties.

Lots of Payment Options

We accept Visa, MasterCard and American Express & of-course PayPal.

Free Express Shipping

Free Delivery to 100+ Locations Worldwide on orders above $40.

30-Days Returns Policy

Return or exchange items purchased within 30 days for Free.

Jázmin

Jázmin

Állat:Macska
Fajta:Egyéb / Keverék
Született:2018-01-01
Neme:Nőstény
Felhasználó:Nettybo
Feltöltve:2019-11-10 17:41:30

Hogyan találkoztunk először a gazdimmal:

Én egy rosz helyre születtem ahol bántottak is engem , enni sem kaptam nagyon sovány voltam , nagyon fájtak a hátsó lábaim , a szemem be volt gyulladva csúnyán alig láttam vele ,tele volt a fülem atkákkal ami miatt nagyon viszketett és sebesre vakartam . Egyszer ahogy keresgéltem enni való után az ő udvarukra tévedtem be és ők meglátták hogy én hozzájuk járok és tettek ki nekem sok finom ennivalót és friss vizet ezért én többször be néztem hozzájuk éreztem hogy itt talán boldog életem lesz . Egyszer találkoztam az új "anyukámmal" kissé féltem az első fizikai érintkezéstől de nagyon óvatosan közelített felém és végül bele bújtam a kis fejemmel a gondoskodó kezébe és dorombolással háláltam meg a törődést. Minden nap egyre bátrabban találkoztam vele és már játszottunk is . Minden napom egyre csodásabb lett. Az " apukámtól " még több héten át tartottam mivel férfiak bántottak engem anyáék szerint ezert félhettem tőle de láttam hogy ő más és ő egyáltalán nem fog bántani ezért utánna már hamar őssze barátkoztam vele is . Rendbe tették a kis fülemet a szemem is meggyógyították doktornéni segítségével, a lábamra kaptam kalciumot ami megerősített és már újra tudok hatalmasakat ugrani. Ma már ivartalanított szoba cicus lettem , bevallom sokszor ki akartam szökni hiányzott a kinti élet de már imádom az új otthonom odabent és nem cserélném el semmiért. Lett egy tesóm is ő fiú teljesen más mint én sokkal nagyobb nálam de azért tudjátok mindig a lány a főnök így én vagyok az. Nèha megmutatom neki hol a helye de egyébként szeretek vele játszani és kötekedni de néha szükségem van egy kis magányra is .Hálás vagyok az új családomnak és sokat dorombolok nekik .

Kedvenc tevékenységeim:

Dagasztás Nézelődés az ablakban Tesó bosszantása Játszani a gazdáimmal és a tesómmal Tappancsai. Játszani a tollas egeremmel Játszani a szuper karton dobozban amin sok ablak és bejárat van vágva .

Kedvenc ételeim:

Száraz : Josera catelux Nedves : Félix zöldséges Gourmet pástétom

Legnagyobb csínytevésem eddig:

Le löktem egy virágot . Le kapartam az ajtóról a festéket . Ki akartam szökni.

Üzenet küldéshez kérjük jelentkezzen be vagy regisztráljon!