Pink Printed Dress
Pink Printed Dress
Pink Printed Dress
Sale!
$39.99 $24.99

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Libero velit id eaque ex quae laboriosam nulla optio doloribus! Perspiciatis, libero, neque, perferendis at nisi optio dolor!

Perspiciatis ad eveniet ea quasi debitis quos laborum eum reprehenderit eaque explicabo assumenda rem modi.

  • Dynamic Color Options
  • Lots of Size Options
  • 30-Day Return Policy
SKU: 8465415 Category: . Tags: , , , .

Pink printed dress, woven, round neck with a keyhole and buttoned closure at the back, sleeveless, concealed zip up at left side seam, belt loops along waist with slight gathers beneath, brand appliqu?? above left front hem, has an attached lining.

Comes with a white, slim synthetic belt that has a tang clasp.
Size Small, Medium & Large
Color Pink & White
Waist 26 cm
Length 40 cm
Chest 33 inches
Fabric Cotton, Silk & Synthetic
Warranty 3 Months
  1. Image

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Quo perferendis aliquid tenetur. Aliquid, tempora, sit aliquam officiis nihil autem eum at repellendus facilis quaerat consequatur commodi laborum saepe non nemo nam maxime quis error tempore possimus est quasi reprehenderit fuga!

  2. Image

    Quasi, blanditiis, neque ipsum numquam odit asperiores hic dolor necessitatibus libero sequi amet voluptatibus ipsam velit qui harum temporibus cum nemo iste aperiam explicabo fuga odio ratione sint fugiat consequuntur vitae adipisci delectus eum incidunt possimus tenetur excepturi at accusantium quod doloremque reprehenderit aut expedita labore error atque?

Add a Review
Brand Logo

100% Original Brands

We guarantee you the sale of Original Brands with warranties.

Lots of Payment Options

We accept Visa, MasterCard and American Express & of-course PayPal.

Free Express Shipping

Free Delivery to 100+ Locations Worldwide on orders above $40.

30-Days Returns Policy

Return or exchange items purchased within 30 days for Free.

Tappancs

Tappancs

Állat:Macska
Fajta:Egyéb / Keverék
Született:2016-09-02
Neme:Kandúr
Felhasználó:Nettybo
Feltöltve:2019-11-10 17:38:28

Hogyan találkoztunk először a gazdimmal:

Egy hirdetésben láttak meg az "anyukámék"és eljöttek hogy kiválasszanak hogy amikor cicaanyutól el lehet majd hozni akkor biztosan én lehessek az ő kis kedvencük. Így azon a nap játszottam tesóimmal és egyszer csak jöttek ők mi elbújtunk a tesókkal néztük őket lesből és én előleptem leültem eléjük és csodaszép kék szememmel megbabonáztam őket és egyből belém szerettek "anyukám" a kezébe vett én elfértem a tenyerébe olyan pici voltam és megpuszilt mondta hogy el fog jönni értem ha lehet . Én vártam rájuk és egyszer csak jöttek mosolyogva mondták hogy búcsúzzak el tesóimtól és cicaanyutól kicsit megilyedtem de tudtam jó helyem lesz elbúcsúztam és beültünk egy zajos guruló szerkezetbe mondták hogy ez az autó és elindultunk én elvoltam anya ölebe apa vezetett bementünk egy házba ott egy szobába mondták hogy ez lesz az új otthonom az a szoba tele volt mindennel miről kiscica álmodik rengeteg játék puha fekhely kaparófa amire fel is lehet mászni és bele is lehet bújni sokat játszottunk finomakat ettem . Egy nap elvittek ivartalanitani . Azóta kicsit ducibb letten de vigyáznak az alakomra hogy megfelelő legyen szamomra . Van egy lány tesóm ő máshonnan jött elég furcsa egy cica sokszor fúj rám ő akar lenni a főnök de én hagyom neki mert jó fiú vagyok lányokat nem bántok, sokat kergetőzünk együtt, sokat alszunk én apán szeretek leginkább aludni . Szeretek velük lenni.

Kedvenc tevékenységeim:

Csörgös egerekkel játszani. Az új tesómmal Jázminnal fogócskázni. Ablakban alvás a puha párnámon . Plüss banánommal és zelleremmel játék. Ugrálni a szekrényeken . Dobozban gubbasztani.

Kedvenc ételeim:

Száraz :Josera catelux Nedves : gourmet pástétom zöldséges leginkább Félix zöldséges Szeretem a párolt zöldségeket ellopni anyától mert nagyon ízlik.

Legnagyobb csínytevésem eddig:

Le kapartam a tapétát a falról Húzgáltam a függönyt így lyukas lett a körmömtől

Üzenet küldéshez kérjük jelentkezzen be vagy regisztráljon!