E-mail: pet4you@pet4you.hu

Tappancs

Tappancs

Állat:Macska
Fajta:Egyéb / Keverék
Született:2016-09-02
Neme:Kandúr
Felhasználó:Nettybo
Feltöltve:2019-11-10 17:38:28

Hogyan találkoztunk először a gazdimmal:

Egy hirdetésben láttak meg az "anyukámék"és eljöttek hogy kiválasszanak hogy amikor cicaanyutól el lehet majd hozni akkor biztosan én lehessek az ő kis kedvencük. Így azon a nap játszottam tesóimmal és egyszer csak jöttek ők mi elbújtunk a tesókkal néztük őket lesből és én előleptem leültem eléjük és csodaszép kék szememmel megbabonáztam őket és egyből belém szerettek "anyukám" a kezébe vett én elfértem a tenyerébe olyan pici voltam és megpuszilt mondta hogy el fog jönni értem ha lehet . Én vártam rájuk és egyszer csak jöttek mosolyogva mondták hogy búcsúzzak el tesóimtól és cicaanyutól kicsit megilyedtem de tudtam jó helyem lesz elbúcsúztam és beültünk egy zajos guruló szerkezetbe mondták hogy ez az autó és elindultunk én elvoltam anya ölebe apa vezetett bementünk egy házba ott egy szobába mondták hogy ez lesz az új otthonom az a szoba tele volt mindennel miről kiscica álmodik rengeteg játék puha fekhely kaparófa amire fel is lehet mászni és bele is lehet bújni sokat játszottunk finomakat ettem . Egy nap elvittek ivartalanitani . Azóta kicsit ducibb letten de vigyáznak az alakomra hogy megfelelő legyen szamomra . Van egy lány tesóm ő máshonnan jött elég furcsa egy cica sokszor fúj rám ő akar lenni a főnök de én hagyom neki mert jó fiú vagyok lányokat nem bántok, sokat kergetőzünk együtt, sokat alszunk én apán szeretek leginkább aludni . Szeretek velük lenni.

Kedvenc tevékenységeim:

Csörgös egerekkel játszani. Az új tesómmal Jázminnal fogócskázni. Ablakban alvás a puha párnámon . Plüss banánommal és zelleremmel játék. Ugrálni a szekrényeken . Dobozban gubbasztani.

Kedvenc ételeim:

Száraz :Josera catelux Nedves : gourmet pástétom zöldséges leginkább Félix zöldséges Szeretem a párolt zöldségeket ellopni anyától mert nagyon ízlik.

Legnagyobb csínytevésem eddig:

Le kapartam a tapétát a falról Húzgáltam a függönyt így lyukas lett a körmömtől

Üzenet küldéshez kérjük jelentkezzen be vagy regisztráljon!