Pink Printed Dress
Pink Printed Dress
Pink Printed Dress
Sale!
$39.99 $24.99

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Libero velit id eaque ex quae laboriosam nulla optio doloribus! Perspiciatis, libero, neque, perferendis at nisi optio dolor!

Perspiciatis ad eveniet ea quasi debitis quos laborum eum reprehenderit eaque explicabo assumenda rem modi.

  • Dynamic Color Options
  • Lots of Size Options
  • 30-Day Return Policy
SKU: 8465415 Category: . Tags: , , , .

Pink printed dress, woven, round neck with a keyhole and buttoned closure at the back, sleeveless, concealed zip up at left side seam, belt loops along waist with slight gathers beneath, brand appliqu?? above left front hem, has an attached lining.

Comes with a white, slim synthetic belt that has a tang clasp.
Size Small, Medium & Large
Color Pink & White
Waist 26 cm
Length 40 cm
Chest 33 inches
Fabric Cotton, Silk & Synthetic
Warranty 3 Months
  1. Image

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Quo perferendis aliquid tenetur. Aliquid, tempora, sit aliquam officiis nihil autem eum at repellendus facilis quaerat consequatur commodi laborum saepe non nemo nam maxime quis error tempore possimus est quasi reprehenderit fuga!

  2. Image

    Quasi, blanditiis, neque ipsum numquam odit asperiores hic dolor necessitatibus libero sequi amet voluptatibus ipsam velit qui harum temporibus cum nemo iste aperiam explicabo fuga odio ratione sint fugiat consequuntur vitae adipisci delectus eum incidunt possimus tenetur excepturi at accusantium quod doloremque reprehenderit aut expedita labore error atque?

Add a Review
Brand Logo

100% Original Brands

We guarantee you the sale of Original Brands with warranties.

Lots of Payment Options

We accept Visa, MasterCard and American Express & of-course PayPal.

Free Express Shipping

Free Delivery to 100+ Locations Worldwide on orders above $40.

30-Days Returns Policy

Return or exchange items purchased within 30 days for Free.

Sülysáp

Sülysáp

Állat:Macska
Fajta:Egyéb / Keverék
Született:2019-08-28
Neme:Nőstény
Felhasználó:Fulopfanni12
Feltöltve:2020-03-23 07:19:25

Hogyan találkoztunk először a gazdimmal:

Kint ültem a testvéremmel egy utca szélén. Anyu elment, és már 2 napja nem jött vissza hozzánk. De mi türelmesen vártuk, hiszen reméltük, hogy nem felejtett el minket. Egyre hidegebb lett, mikor megérkezett a gazdi. Olyan tejet kaptunk tőle, mintha anyáé lett volna. Picik voltunk még, mi csak a tejet ettük meg. Mikor jól laktunk, megnézett minket. A tesóm megharapta egy kutya, így neki sebes volt a lába, valamint mindkettőnk bolhás volt, macskanátha jelei voltak rajtunk és ment a hasunk. Kaptunk egy dobozt, ami ki volt meleg takaróval bélelve, és egy autóba raktak minket. Innen kezdődött a mi történetünk. Ma már egészséges, boldog házi cicaként nem fázunk, nem éhezünk, sokat játszunk és alszunk. Hiányzik anya, de tudjuk, hogy ő is örül neki, hogy jó helyünk lett.

Kedvenc tevékenységeim:

Nagyon szeretek játszani. A kedvenc játékom egy plüss halacska, amit mindig oda viszek a gazdi lábához, és ő ebből tudja, hogy játszani szeretnék. A halacska mindig velem van, ha alszom, ha kirándulok, bárhol. Nagyon szeretek kirándulni. A gazdi megtanított, hogyan kell hámmal szépen sétálni. Bár még nem mindig megy olyan jól, de így legalább már ki mozdulhatok biztonságban itthonról. Nagyon szeretek felfedezőset játszani a házban, ilyenkor minden a feje tetején áll. Igen aktív cica vagyok, mikor a tesó alszik én akkor is fogocskázok, futkározok vagy éppen kutatok a házban. Nagyon szeretek anya ölében aludni.

Kedvenc ételeim:

Nem vagyok válogatós. Mindent megeszek, és minden ízlik. Nagyon szeretem a halas és a csirkés ételeket, de a malac vagy a bárány is fogamra való. A kedvencem a halacskás jutalom falat.

Legnagyobb csínytevésem eddig:

Nagyon sok csínytevésem van. Nagyon sokszor sajnos ingert érzek, hogy ha sok ruha van egymás tetején, vagy a gazdi szerelme éppen levette a cipőjét, lepisiljem. De már próbálok javítani rajta. Ezen kívül nagyon szeretem a rendet. Mindig mindent oda pakolok, ahol szerintem a helye van. Talán a legnagyobb csínytevésem az volt, hogy a bőr kanapét kicsit átalakítottam. Nem vészes, ez a karmolt, tépett dizájn szerintem jobb is neki.

Szabad gondolatok:

Képzeljétek el, a nevem onnan kaptam, hogy kiskoromban igen rossz cica voltam a gazdi szerint (ami persze nem igaz), és ezért a szerelme elnevezett arról a helyről, ami a munkájában az egyik legnehezebb és legrosszabb hely volt neki.

Üzenet küldéshez kérjük jelentkezzen be vagy regisztráljon!