E-mail: pet4you@pet4you.hu

Sülysáp

Sülysáp

Állat:Macska
Fajta:Egyéb / Keverék
Született:2019-08-28
Neme:Nőstény
Felhasználó:Fulopfanni12
Feltöltve:2020-03-23 07:19:25

Hogyan találkoztunk először a gazdimmal:

Kint ültem a testvéremmel egy utca szélén. Anyu elment, és már 2 napja nem jött vissza hozzánk. De mi türelmesen vártuk, hiszen reméltük, hogy nem felejtett el minket. Egyre hidegebb lett, mikor megérkezett a gazdi. Olyan tejet kaptunk tőle, mintha anyáé lett volna. Picik voltunk még, mi csak a tejet ettük meg. Mikor jól laktunk, megnézett minket. A tesóm megharapta egy kutya, így neki sebes volt a lába, valamint mindkettőnk bolhás volt, macskanátha jelei voltak rajtunk és ment a hasunk. Kaptunk egy dobozt, ami ki volt meleg takaróval bélelve, és egy autóba raktak minket. Innen kezdődött a mi történetünk. Ma már egészséges, boldog házi cicaként nem fázunk, nem éhezünk, sokat játszunk és alszunk. Hiányzik anya, de tudjuk, hogy ő is örül neki, hogy jó helyünk lett.

Kedvenc tevékenységeim:

Nagyon szeretek játszani. A kedvenc játékom egy plüss halacska, amit mindig oda viszek a gazdi lábához, és ő ebből tudja, hogy játszani szeretnék. A halacska mindig velem van, ha alszom, ha kirándulok, bárhol. Nagyon szeretek kirándulni. A gazdi megtanított, hogyan kell hámmal szépen sétálni. Bár még nem mindig megy olyan jól, de így legalább már ki mozdulhatok biztonságban itthonról. Nagyon szeretek felfedezőset játszani a házban, ilyenkor minden a feje tetején áll. Igen aktív cica vagyok, mikor a tesó alszik én akkor is fogocskázok, futkározok vagy éppen kutatok a házban. Nagyon szeretek anya ölében aludni.

Kedvenc ételeim:

Nem vagyok válogatós. Mindent megeszek, és minden ízlik. Nagyon szeretem a halas és a csirkés ételeket, de a malac vagy a bárány is fogamra való. A kedvencem a halacskás jutalom falat.

Legnagyobb csínytevésem eddig:

Nagyon sok csínytevésem van. Nagyon sokszor sajnos ingert érzek, hogy ha sok ruha van egymás tetején, vagy a gazdi szerelme éppen levette a cipőjét, lepisiljem. De már próbálok javítani rajta. Ezen kívül nagyon szeretem a rendet. Mindig mindent oda pakolok, ahol szerintem a helye van. Talán a legnagyobb csínytevésem az volt, hogy a bőr kanapét kicsit átalakítottam. Nem vészes, ez a karmolt, tépett dizájn szerintem jobb is neki.

Szabad gondolatok:

Képzeljétek el, a nevem onnan kaptam, hogy kiskoromban igen rossz cica voltam a gazdi szerint (ami persze nem igaz), és ezért a szerelme elnevezett arról a helyről, ami a munkájában az egyik legnehezebb és legrosszabb hely volt neki.

Üzenet küldéshez kérjük jelentkezzen be vagy regisztráljon!