E-mail: pet4you@pet4you.hu

Glória

Glória

Állat:Macska
Fajta:Egyéb / Keverék
Született:2019-05-19
Neme:Nőstény
Felhasználó:Vikca
Feltöltve:2020-03-19 18:39:35

Hogyan találkoztunk először a gazdimmal:

Glória Nagykőrösről, a temetőből került alapítványunkhoz (Kecskeméti Cicamentők) deréktól lefelé bénultan, sorvadtan. Mindenféle vizsgálatot elvégeztek rajta, amikből kiderült, sérült a gerincvelője. Hamar hozzám került ideiglenesként, és elhatároztam, talpra állítom, majd csodálatos gazdit keresek neki. Egy hónap vívódás után meg is találtam a tökéletes gazdit neki, a saját személyemben, hiszen rájöttem, mi nem tudunk létezni egymás nélkül! ???? Ő maga az optimizmus. Sosem zavarta az állapota, boldog, egészséges kiscica, aki épp úgy rosszalkodik, mint a hasonló korú társai. Szuperul alkalmazkodott mindenhez, mászik fel az ágyra, kanapéra, kaparófára, az én legnagyobb rémületemre... ???? Van a kisasszonynak egy saját blogja, ahol naaagyon sokat segítenek folyamatosan nekünk. ???? Glória életem egyik legnagyobb csodája! ❤️

Kedvenc tevékenységeim:

Mászás, rosszalkodás, a “tesóim” piszkálása, anyával alvás

Kedvenc ételeim:

Csak száraztápot eszek, mást nem bír a pocakom

Legnagyobb csínytevésem eddig:

Le vagyok bénulva, én mégis rendszeresen mászok fel MINDENHOVA! A kedvencem a kaparófa, ahonnan fel tudok szökni az ablakba is! ????

Szabad gondolatok:

Hiába mondták az orvosok, eszemben sem volt soha elengedni Glóriát, hiszen fájdalma nincs, nem szenved, csak “más”. ????

Üzenet küldéshez kérjük jelentkezzen be vagy regisztráljon!