E-mail: pet4you@pet4you.hu

Lilith

Lilith

Állat:Kutya
Fajta:Egyéb / Keverék
Született:2016-12-25
Neme:Szuka
Felhasználó:Seraphiel
Feltöltve:2020-03-19 20:27:02

Hogyan találkoztunk először a gazdimmal:

Egy facebookos poszton pillantott meg először. A világ másik felén egy gyepmesteri telepen raboskodtam. Egy hetem volt hátra az altatásig. 3 nap múlva egy kis rozoga furgonnal értem jöttek,és haza vittek (a gazdám mamája és egy barátom ). A gazdám az otthonában találkozott velem először. Egyből neki állt megfürdetni. Mert szerinte koszos vagyok így nem mehetek valami ágy nevű dologba.

Kedvenc tevékenységeim:

Imádom a farkam kergetni. A labdák a szenvedélyeim. A vonyítás az életem vagy megszokod vagy megszöksz.

Kedvenc ételeim:

A szárított marha és csirke máj, és csirke láb az egyik kedvenc nassolni valóm, de szeretem a fogtisztító snacket is, és az almát. Eleinte a csipkebogyót is leszedtem a bokorról. A chipset meg le loptam a konyha pultról,de végül rájöttem hogy sokkal finomabb ételek is léteznek

Legnagyobb csínytevésem eddig:

Zsebes skillel rendelkezem. Gond nélkül kifosztom az emberek zsebeit anélkül,hogy valaki észre venné. Nem tudni hol tanultam meg ilyen precízen, de szeretem hasznosítani ha valaki zsebében érzek valami ehetőt.

Szabad gondolatok:

Ami labda az az enyém. Ami nem kell neked az is az enyém. Azt a falatot ott megehetem? Uhh sült krumplit eszel? Ugye van hozzá egy kis majonéz is,és adsz belőle ? Szerintem azt már nem akarod megenni csak hogy az enyém legyen. Tudom hogy nem szabad, de nézd hogy nézek rád naaa csak egy egészen kicsit. Ja és majd nem elfelejtettem TE is az enyém vagy.

Üzenet küldéshez kérjük jelentkezzen be vagy regisztráljon!