Pink Printed Dress
Pink Printed Dress
Pink Printed Dress
Sale!
$39.99 $24.99

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Libero velit id eaque ex quae laboriosam nulla optio doloribus! Perspiciatis, libero, neque, perferendis at nisi optio dolor!

Perspiciatis ad eveniet ea quasi debitis quos laborum eum reprehenderit eaque explicabo assumenda rem modi.

  • Dynamic Color Options
  • Lots of Size Options
  • 30-Day Return Policy
SKU: 8465415 Category: . Tags: , , , .

Pink printed dress, woven, round neck with a keyhole and buttoned closure at the back, sleeveless, concealed zip up at left side seam, belt loops along waist with slight gathers beneath, brand appliqu?? above left front hem, has an attached lining.

Comes with a white, slim synthetic belt that has a tang clasp.
Size Small, Medium & Large
Color Pink & White
Waist 26 cm
Length 40 cm
Chest 33 inches
Fabric Cotton, Silk & Synthetic
Warranty 3 Months
  1. Image

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Quo perferendis aliquid tenetur. Aliquid, tempora, sit aliquam officiis nihil autem eum at repellendus facilis quaerat consequatur commodi laborum saepe non nemo nam maxime quis error tempore possimus est quasi reprehenderit fuga!

  2. Image

    Quasi, blanditiis, neque ipsum numquam odit asperiores hic dolor necessitatibus libero sequi amet voluptatibus ipsam velit qui harum temporibus cum nemo iste aperiam explicabo fuga odio ratione sint fugiat consequuntur vitae adipisci delectus eum incidunt possimus tenetur excepturi at accusantium quod doloremque reprehenderit aut expedita labore error atque?

Add a Review
Brand Logo

100% Original Brands

We guarantee you the sale of Original Brands with warranties.

Lots of Payment Options

We accept Visa, MasterCard and American Express & of-course PayPal.

Free Express Shipping

Free Delivery to 100+ Locations Worldwide on orders above $40.

30-Days Returns Policy

Return or exchange items purchased within 30 days for Free.

Lilith

Lilith

Állat:Kutya
Fajta:Egyéb / Keverék
Született:2016-12-25
Neme:Szuka
Felhasználó:Seraphiel
Feltöltve:2020-03-19 20:27:02

Hogyan találkoztunk először a gazdimmal:

Egy facebookos poszton pillantott meg először. A világ másik felén egy gyepmesteri telepen raboskodtam. Egy hetem volt hátra az altatásig. 3 nap múlva egy kis rozoga furgonnal értem jöttek,és haza vittek (a gazdám mamája és egy barátom ). A gazdám az otthonában találkozott velem először. Egyből neki állt megfürdetni. Mert szerinte koszos vagyok így nem mehetek valami ágy nevű dologba.

Kedvenc tevékenységeim:

Imádom a farkam kergetni. A labdák a szenvedélyeim. A vonyítás az életem vagy megszokod vagy megszöksz.

Kedvenc ételeim:

A szárított marha és csirke máj, és csirke láb az egyik kedvenc nassolni valóm, de szeretem a fogtisztító snacket is, és az almát. Eleinte a csipkebogyót is leszedtem a bokorról. A chipset meg le loptam a konyha pultról,de végül rájöttem hogy sokkal finomabb ételek is léteznek

Legnagyobb csínytevésem eddig:

Zsebes skillel rendelkezem. Gond nélkül kifosztom az emberek zsebeit anélkül,hogy valaki észre venné. Nem tudni hol tanultam meg ilyen precízen, de szeretem hasznosítani ha valaki zsebében érzek valami ehetőt.

Szabad gondolatok:

Ami labda az az enyém. Ami nem kell neked az is az enyém. Azt a falatot ott megehetem? Uhh sült krumplit eszel? Ugye van hozzá egy kis majonéz is,és adsz belőle ? Szerintem azt már nem akarod megenni csak hogy az enyém legyen. Tudom hogy nem szabad, de nézd hogy nézek rád naaa csak egy egészen kicsit. Ja és majd nem elfelejtettem TE is az enyém vagy.

Üzenet küldéshez kérjük jelentkezzen be vagy regisztráljon!