Pink Printed Dress
Pink Printed Dress
Pink Printed Dress
Sale!
$39.99 $24.99

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Libero velit id eaque ex quae laboriosam nulla optio doloribus! Perspiciatis, libero, neque, perferendis at nisi optio dolor!

Perspiciatis ad eveniet ea quasi debitis quos laborum eum reprehenderit eaque explicabo assumenda rem modi.

  • Dynamic Color Options
  • Lots of Size Options
  • 30-Day Return Policy
SKU: 8465415 Category: . Tags: , , , .

Pink printed dress, woven, round neck with a keyhole and buttoned closure at the back, sleeveless, concealed zip up at left side seam, belt loops along waist with slight gathers beneath, brand appliqu?? above left front hem, has an attached lining.

Comes with a white, slim synthetic belt that has a tang clasp.
Size Small, Medium & Large
Color Pink & White
Waist 26 cm
Length 40 cm
Chest 33 inches
Fabric Cotton, Silk & Synthetic
Warranty 3 Months
  1. Image

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Quo perferendis aliquid tenetur. Aliquid, tempora, sit aliquam officiis nihil autem eum at repellendus facilis quaerat consequatur commodi laborum saepe non nemo nam maxime quis error tempore possimus est quasi reprehenderit fuga!

  2. Image

    Quasi, blanditiis, neque ipsum numquam odit asperiores hic dolor necessitatibus libero sequi amet voluptatibus ipsam velit qui harum temporibus cum nemo iste aperiam explicabo fuga odio ratione sint fugiat consequuntur vitae adipisci delectus eum incidunt possimus tenetur excepturi at accusantium quod doloremque reprehenderit aut expedita labore error atque?

Add a Review
Brand Logo

100% Original Brands

We guarantee you the sale of Original Brands with warranties.

Lots of Payment Options

We accept Visa, MasterCard and American Express & of-course PayPal.

Free Express Shipping

Free Delivery to 100+ Locations Worldwide on orders above $40.

30-Days Returns Policy

Return or exchange items purchased within 30 days for Free.

Alfa

Alfa

Állat:Kutya
Fajta:Rottweiler
Született:2014-10-13
Neme:Kan
Felhasználó:kittikeyko
Feltöltve:2019-01-25 17:03:23

Hogyan találkoztunk először a gazdimmal:

A tesóimmal együtt játszottunk, amikor megjelent Ő. Nagyon be akartam vágódni így szedtem neki virágot (na jó kiszedtem a cserepekből a tuját) és a másik fiú tesómnak is megmondtam, hogy Őt én akarom (na jó lehet volt egy kis bunyó is). Na de szóval nah! Megérte, mert most már 4 éve Vele élhetek!

Kedvenc tevékenységeim:

Imádok labdázni, úszni, kacsát kergetni és anyával nagyokat sétálni. Szeretek kutyasuliba járni és tanulni új dolgokat és megharapni azt aki engem vagy anyát bántani akarja!

Kedvenc ételeim:

A csirke szív, a zúza, a farbát, a comb a szárny. De akkor se finnyáskodtok ha este tápot kapok. Egyből lecsuszik minden.

Legnagyobb csínytevésem eddig:

Hát volt az úgy hogy megettem egy kocsiba maradt szendvicset (vagy kettőt). Meg hogy elrágtam az utánfutó kábelét. Meg hogy belenéztem valaki táskájába az utcán. Meg hogy párszor kiborítottam a kukát és kipakoltam a tartalmát az udvarra.

Üzenet küldéshez kérjük jelentkezzen be vagy regisztráljon!