Mit vegyek a cicámnak karácsonyra?

Kedvenceink nem tudják, hogy a karácsony ünnepének jelentősége miben rejlik. Ők nem várnak csilivili ajándékokat, nem írnak kívánságlistát. Egyetlen dolgot kérnek csak: sok-sok szeretetet. Persze érzik ők is, hogy karácsony közeledtével más a hangulat. Érzik a rohanást, a kapkodást, de az örömteli várakozást is. Látják a karácsonyfa és a díszek csillogását, érzik a finom illatokat, de amit a leginkább éreznek, az a gazdák öröme.

Karácsony táján sok gazdi szeretné kedvencét is meglepni valamilyen ajándékkal, neki is akar egy csomagocskát csempészni a fa alá. Na de mi legyen benne? Természetesen az ajándékválasztásnak csak a pénztárca szab határt, de azért az ésszerűség sem árt. A jó gazdi már mindennel rendelkezik, ami a felelős állattartással jár, és logikusan olyan ajándékot szeretne kedvencének venni, ami egyrészt hasznos, másrészt örömet is okoz az állatnak. Ha valami elkopott, elhasználódott, az ünnep jó alkalom a cserére, de egy új tál, egy új játék mindig aktuális az állat életében.

 

  1. Egy igazi multifunkciós Yumminator tálka, a mindig tiszta konyha érdekében

Yumminator tálka

Egy új tálka mindig jól jön a háztartásban. Valljuk be, a műanyag tálak egy idő után elég csúnyák lesznek a sok használattól, mosogatástól, fertőtlenítéstől. Ráadásul mivel kedvenceink nem késsel és villával táplálkoznak, hát néha azért maszatolnak is. A kicsöpögő szaftos cicakonzerv nem éppen mutat szépen a konyha kövén, és takarítani utánuk sem a legkedveltebb elfoglaltság. A csúszásmentes etetőtál a modern háztartás kényelmi felszerelése, hiszen egyesíti az etetőtálat és a csúszásmentes alátétet. Trendi, tiszta, dizájnos. Kell ennél több?

Itt megvásárolható.

  1. KONG Softies Patchwork Bear

Maci játékMaci játékMackó játék

A KONG nem csak a kutyákra gondol, hiszen cicáink számára is elérhetők a prémium minőségű amerikai játékcsodák! A pihepuha, zizegős testű, édes maci ráadásul amerikai gyöngymentával van megtöltve, így garantáltan csábító játékszer lesz a cica számára. Míg a puha plüsshöz hozzábújhat, ha nyugalmat keres vagy pihenne egy kicsit, addig a halk, de a macska ösztönei számára vonzó hang játékra készteti.

A könnyű súly miatt akár a szájában is tudja cipelni, így még intenzívebben érzi a kellemes mentaillatot. Ez a maci bírja a cica játékos pofozgatását, a dobálást, az éles cicakarmok is nehezen tesznek benne kárt.

Itt megvásárolható.

  1. Macskapeca - ha már a halászléből nem kaphat a cica

Macskapeca

Nincs macska, amelyik ne örülne egy kis játéknak. Ha pedig még a pecázást is lehet ezzel imitálni, hát miért ne? Míg a gazdi a fotelben ül, kényelmesen, nézve a karácsonyi tévéműsorokat, a cica boldogan ugrálhat a gazdikézben tartott pecán erős bőrszalagon lógó játék után. Így az igazi a pihenős, karácsonyi együttlét! Akár egy kis macskamentával is bepermetezheti a játékot, így garantáltan még vonzóbb lesz a cica számára.

Itt megvásárolható.

  1. Keleti kényelem a varázslatos ünnep alatt - szívecskés Pets Home - csak mert szeretjük

Szívecskés fekvőSzívecskés fekvő belseje

A cicák igencsak kényelmes állatok, imádják, ha elheverhetnek, lustálkodhatnak. A legtöbb cica számára a kényelem elsődleges fontosságú. Ha nem szeretné, hogy kedvence egész nap a családi ágyban heverésszen, elhullajtva benne a szőrét, biztosítson neki igazi királyi fekhelyet, keleti kényelmet. A selymes, bársonyos tapintású, pihe-puha poliészter anyagból készült, poliészter gyapjú töltelékkel bíró cicafekvő igazi luxus a kényes cicák számára.

Itt megvásárolható.

  1. Snack Mice, azaz az egér, amitől a háziasszony sem fél

Rózsaszín jutalomfalat adagoló egérRózsaszín jutalomfalat adagoló egérJutalomfalat betöltése az egérbe

Igazán autentikus módon szeretne jutalomfalatot kínálni a cicának? Esetleg cseppet túlsúlyos, és nem ártana egy kicsit mozognia, miközben az ételt megszerzi magának? Nos, az egérvadászat a lakásban nem biztos, hogy a legjobb ötlet, pedig a cica biztos örülne neki. Teremtse meg neki a vadászat hangulatát az egér formájú jutalomfalat adagolóval! Tölthet bele száraz tápot is, így a megszerzése kihívás lesz a macska számára, miközben játszik és mozog. Így garantáltan nem fog elhízni kedvence, de a ház asszonya sem kell, hogy az asztalra ugráljon ijedtében.

Itt megvásárolható.

(x) Promotált tartalom

Ajánlott cikkek