Karantén a kutyánk szemszögéből...

A Facebookon találtuk ezt a szuper kutyás "karantén naplót", és mi sem tudjuk megállni, hogy megosszuk veletek. Szükségünk van a nevetésre ezekben a vészterhes napokban, és bizony kedvenceiknek is szükségük van arra, hogy hallják a nevetésünket. Egyúttal keressük a poszt szerzőjét, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mail címünkön!

1.nap

Itthon maradt, úristen, itthon maradt!!! Ez életem legboldogabb napja!!! Egész nap azt fogom, nézni, hogy milyen szép! Követni fogom mindenhová a lakásban, és csak csodálom! Hihetetlen, csodálatos, imádom!!!

2. nap

Ma is itthon maradt, pedig nem beteg. Érdekes.... Felöltözött a dolgozós ruhájába (amire nem szabad felugrálni) de csak derékon felül, alul abban van, amire fel lehet ugrálni és ágy szaga van. Most vajon fel lehet ugrálni, vagy nem? Ül a világító doboza előtt, mereven bámul és beszél. Furcsa. De imádom! Olyan szép! És olyan szépen beszél!

3. nap

Ugyanaz, mint tegnap. Ugyanaz a ruha, de többet szaladgál. A világító doboz, és egy fekete kis doboz között. Nem tudom, ki az a Wifi, de ugyanannyit mondja ideges hangon, ahogy a nevemet szokta. Remélem, nem fogadja örökbe azt a dögöt!

4. nap

Ugyanaz, mint tegnap. Csak rövid időre ment el itthonról, és nagyon sok szatyorral jött haza. A legtöbb teljesen érdektelen volt, tele fehér porral, sárga löttyel, meg nagyon büdös kockákkal, és fehér gurigákkal. Ugyanakkor RENGETEG tápot hozott. Ennyit én egyedül az életben nem eszek meg. Szóval most már biztos, hogy örökbe fogadjuk azt a Wifi nevü balféket, akit állandóan szólongatni kell, mert sehol nincs, vagy lassan jön. Minek? Nem vagyunk meg jól így?

5. nap

Ugyanaz, mint tegnap, de egyre idegesebb. Egész nap a világító dobozt bámulja, vagy a fülére szorított kézzel beszél. Még mindig imádom, hogy nem vagyok egyedül, de kicsit félek is. Ma rám szólt, hogy ne rágjam a szőnyeget, és ne turkáljak a szemetesben. Ezek kicsit hiányoznak, mióta mindig itthon van.
husky kölyök díszekkel

6. nap

GYALÁZAT! MEGFÜRDETETT ÉS MEGFÉSÜLT! Órákig kínzott, és a helyemet is megbuherálta, iszonyat büdös, az összes cuccommal együtt! Egész délelőtt szekált, azt mondta végre ráér! De akkor f...ért nem labdázunk inkább, vagy bármi mást, eskü, még tanulok is valami hülye trükköt, de FÉSÜLKÖDNI? NORMÁLIS????

7. nap

Elmentünk hosszú sétára, de teljesen bekattant. Elkezdett félni a fajtársaitól, szabályosan menekülünk, és úgy be van öltözve, hogy csak a szeme látszik ki! Komolyan aggódom. A nap egyetlen pozitívuma, hogy délután - életünkben először - főzni próbált, és úgy tűnik, hogy nekem, mert a nagy részét nekem adta. Kicsit égett volt, de így elsőre azért nagyon klassz. Szerintem boldog volt, hogy ilyen szépen eszem a Wellington bélszínt, mert kicsit pityergett is.

8. nap

Mindent kipakolt és visszapakolt, végigment mindenen háromszor az undorítóan zúgó műkutyával, akit rühellek. Felforgatta a lakást, kidobta mind a 17 fogtisztító pálcikámat, amit szükösebb időkre rejtettem a hálószobába, az éjjeliszekrény alá, a nappaliban a kanapé mögé, és hasonló atombiztos helyekre, ahová amúgy sosem néz be. Bekattant. Félek.
husky kölyök növénnyel

9. nap

Kezd elegem lenni. Követ mindenhová, és nem hagy pihenni a kanapén, egész nap fotózgat, basztat, és beszél hozzám. Az életemben nem voltam még ennyire tiszta, fújkál, meg fésülget feszt. Délután a sétából hazafelé megsimogatott a szomszéd néni, és úgy üvöltött vele, ahogy velem szokott ha szart eszem a bokorba, hogy aszondja eressze el, meg undorító, meg ilyenek! Érti ezt valaki? És retteg továbbra is. Úgy tünik, az arcát meg a kezét szégyelli, folyton mossa és takargatja. Nemtom. Szerintem ugyanolyan, mint volt, nem lett rondább. Csak büdös. Ahogy az egész lakás. Már nem bírok megmaradni, de az erkélyen se jobb, ott vagy tapsolnak, vagy énekelnek. Kész agyvérzés.

10.nap

Nem tudom ki az a Wifi, meg a Teszkófutár nevü kutya, de állandóan őket szólongatja. Azt se bánom, ha ideköltöznek, csak nyugodjon már le. Az Operatívtörzs nevű dög viszont tuti nem jár kutyasuliba, mert egyik feladatot sem csinálja meg rendesen. Én viszont a világ legjobb, legtisztább kutyája vagyok, mégse megyünk társaságba.

11. nap

Felmondok, nem bírom. Több mint egy hete nem tudok egy jót fingani, vakarózni, vagy a reggelit kihányni és a nap folyamán kényelmesen visszaenni. Állandóan követ, néz, és felmos. Kicsinál. Megőrült, gondolom ezért is nem látogatja senki. Lehet nekem is meg kellene pattannom, de mit csináljak, szeretem. Francba.
husky kölyök tál étellel

12. nap

Egész éjjel bámulta a világító dobozban, hogy más fajtatársai ruha nélkül verekszenek. Végre boldognak tűnt, bár engem kizavart a szobából, és azt mondogatta, hogy végre ingyen van a prémium. Eddig én úgy tudtam, hogy az táp, és drága, és csak nekem jár. Szóval, akkor lehet hogy mégis jó lesz, ha lesz sok ingyen prémium. Persze nappal álmos volt, és megint nem mentünk sehová.

13. nap

Azt mondta, ma sem mehet sehová, csak bankba, fodrászhoz, vásárolni, futni és gyógyszertárba. Úgyhogy ma egész nap nem volt itthon, mert nem mehet sehová. Így végre sikerül bepótolni a szokásos kis dolgaimat. Lehet, hogy mégis kibírom, bár kezdenek hiányozni a haverok, meg a napközi és a suli.

14. nap

Sose lesz vége. Megint fürdetni akar…. VALAKI SZABADíTSON KI!!!!!

Ajánlott cikkek