Hogy valóban boldog legyen a karácsony....

Hogy valóban boldog legyen a karácsony....

A pet4you csapata egy neve elhallgatását kérő cégtől nagy mennyiségű táp felajánlást kapott, ránk bízva, hogy kinek, melyik rászorulónak adjuk tovább, kicsit örömtelibbé téve a karácsonyi ünnepet és megkönnyítve a petárdázások miatt várható szilveszteri rohamot. Az adományban voltak nagy kiszerelésű és kisebb csomagolású kutyatápok, gyógytápok, cicaeleség, konzervek, sőt, még csodás kutyajátékok, kutya-és cicaszállító dobozkák, takarók is.

állatvédő az adományokkal

Úgy gondoltuk, nem szeretnénk egyetlen menhelyet kiválasztani, hiszen e téren is a bőség zavarával kell mindig szembenézni. Nem szerettük volna mi eldönteni, ki a leginkább rászoruló, ki érdemli meg, vagy ki nem. Éppen ezért úgy döntöttünk, hogy a teljes felajánlást a Szurkolók az Állatokért csapatának adjuk, hiszen ők igen sok menhellyel állnak kapcsolatban, nagyon sok ideiglenes befogadó dolgozik velük, akik gyakorta erejükön felül gondoskodnak az állatokról. Ismerjük és elismerjük munkájukat, melyhez ezúton is további sok sikert és kitartást kívánunk nekik.

állatvédők az adományokkal és egy kutyussal

Igyekeztünk még a karácsonyi ünnep előtt eljuttatni mindent, hogy időben a megfelelő helyre kerüljenek a tápok és ajándékok, ezzel is megkönnyítve az állatokért dolgozó emberek életét az ünnep előtti nagy rohanásban. Volt is öröm, mikor megérkeztünk, hiszen egy mentett, jelenleg ideiglenes befogadójánál szocializálódó red nose pitbull, Menzon várt minket csillogó szemmel és édes farokcsóválással. Persze azonnal meg kellett vele kóstoltatnunk valami finomságot, aminek eredménye az lett, hogy nyakig kutyapusziban úsztunk.

Menzon kutya kóstolgat

Természetesen Menzon, a „fenevad”, és Oreo, Kapin Ricsi kutyája is aktív részese volt az eseményeknek, olyannyira, hogy segítettek bepakolni a szurkolói buszba az adományokat, ugyanis a csapat máris indult kiosztani a finomságokat.

Oreo kutya pitizve kér kóstolót

Természetesen mi is segítettünk a pakolásban, hiszen számunkra hatalmas öröm, hogy ajándékaink a legjobb helyekre kerülnek.

állatvédőkkel pakolunk a kocsiba

A cicaeleségek és felszerelések a Macskaárvaház Alapítványhoz jutottak el, míg a tápokat a mentett kutyákat elhelyező menhelyek és az ideiglenes befogadók között osztották szét, igények szerint. Így a gyógytápok is megfelelő helyre jutottak, az állatorvosokkal együttműködve zökkenőmentesen gyógyulhatnak a beteg kutyusok az ünnepek alatt is.

A pet4you csapata ezzel az akcióval szeretne nagyon boldog és békés karácsonyt kívánni minden állatbarátnak!

Ajánlott cikkek