Dobja fel a randiját a kutyájával

Egy új randevú mindig izgalmas dolog. Vajon ő lesz az igazi, a nagy „Ő”? Hogyan készüljön, mit csináljon, hogy megkapja a jelet, érdemes-e tervezni tovább? Nos, vesse be kedvenc kutyáját! Ha hiszi, ha nem, az a szőrös kis lény, aki minden alkalommal, mikor hazaér, úgy örül, mintha a lottó ötöst nyerte volna meg, hasznosabbnak bizonyulhat a kapcsolati státusz megváltoztatásában, mint bármely társkereső oldal.

Azt mondják, hogy minden embernek legyen kutyája. Nos, ezt mi, kutyások tökéletesen megértjük. De azt már kevesebben tudják, hogy egy nemrégiben, 1200 gazda bevonásával végzett felmérés szerint a kutyák nemcsak vonzóbbá teszik az embereket az ellenkező nem számára, ráadásul azt is megállapították, hogy a nők ritkábban randevúznak olyan emberrel, aki jelezte, hogy nem szereti a háziállatokat.

Tehát ha párt szeretne találni, induljon útnak a kutyájával! De hogyan segíthet az eb?

pár az erdőben sétál kutyával

1. A nyilvános találkozások

Ahhoz, hogy esélye legyen másokkal, köztük potenciális randevú partnerekkel találkozni, többet kell nyilvános helyekre járni, és ebben egy kutya tökéletes partner tud lenni. Ez szimpla matematika, hiszen minél több emberrel érintkezik, annál nagyobb az esélye, hogy megtalálja a nagy „Ő”-t.

Legyen akár egy séta a környéken, a kutyafuttatóban való játék, vagy akár kávézás egy kutyabarát cukrászda teraszán, millió lehetőség van az ismerkedésre.  

2. A jelöltek felmérése

Ha a kiválasztott partner találkozik a kutyával, máris egy kritikus szem fogja vizslatni. Hogyan reagál az eb az idegenre? Hogyan kommunikál a partner a kutyával?  Az eb intuíciója segíthet a helyzet értékelésében, és annak eldöntésében, érdemes-e egy második alkalmat egyeztetni.

3. Jobb fizikai erőnlét

Valljuk be, aki fizikailag fitt, az vonzóbb a másik nem számára. Aki fitt és egészséges, az nagyobb önbizalommal bír, és ezt sugározza is magából. Persze ehhez nincs szükség személyi edzőre és drága eszközökre, még csak konditermi bérletre sem, elég, ha naponta két-három alkalommal elmegy sétálni a kutyával. A rendszeres mozgás jót tesz az egészségének, fitt lesz és elégedett, ráadásul akár véletlenül összefuthat akár a nagy „Ő”-vel is.

4. Társkereső oldalak

Manapság az online társkeresés már egyáltalán nem szokatlan dolog. Sőt, egyes helyeken már vannak kifejezetten gazdik számára készült oldalak, csoportok, melyek lehetővé teszik a gazdik számára, hogy a kutyákért hozzájuk hasonló módon rajongó társakat keressenek, akár párkapcsolat, akár barátság céljából. Aki egy ilyen találkozásba belevág, az már bizton tudhatja, hogy a másik fél nem fog ódzkodni egy kutyáikkal megejtett találkozástól, esetleg közös programoktól.

pár naplementében a tengerparton sétál kutyával

5. Csekkolja a profilokat

Ha online keresgél, akár társkereső, akár közösségi oldalon, mindig ellenőrizze a profilokat. Egyes tanulmányok kimutatták, hogy ha valaki egy társkereső vagy közösségi oldalon olyan profilképet tölt fel, melyen kutyájával szerepel, az vonzóbbá teszi a másik nem számára. Tehát először is töltsön fel magáról egy kedvencével közös - persze kifejezetten előnyös - képet, majd a jelentkezőket is ellenőrizze ebből a szempontból.

6. Ha fáj a szíve

Csalódott? Nem sikerült a randi? Mégsem ő lesz a nagy „Ő”? Akinek kutyája van, annak nem kell elmerülnie a magányban, nincs szüksége szomorú dalok és sírást kiváltó romantikus filmek napokon át történő hallgatására, nézésére, és a kocsmába sem kell fejest ugrania. Egy kutya mindig a gazdi mellett van, érzi hangulatait, és mindent megtesz azért, hogy vígasztalja, mosolyt csaljon az arcára. Az eb önzetlenül ajánlja fel feltétel nélküli szeretetét, mi lehet az, ami ezt überelni tudja?

Ajánlott cikkek