A JULIUS-K9® nemcsak egy táp, hanem egy étrendfilozófia

A JULIUS-K9® nemcsak egy táp, hanem egy étrendfilozófia

Gyógynövények, tökéletes arányok, speciális igényű kutyákra szabva – megérkezett a két világhírű vállalat, a Panzi-Pet Kft. és a JULIUS-K9® Zrt. együttműködéséből létrejött JULIUS-K9® kutyatápcsalád.

A világszerte ismert, innovatív kutyahámok gyártója a JULIUS-K9® Zrt. és a szintén magyar, de világszinten ismert állateledel-gyártó Panzi-Pet Kft. összefogtak, hogy közösen létrehozzák a hámoknál és a pórázoknál megszokott magas minőséget képviselő kutyatápcsaládot.

A receptet évtizedes tapasztalattal rendelkező, professzionális táplálkozási szakértők állították össze, figyelembe véve nemcsak a fajtaspecifikus igényeket, hanem az életkörülményekhez igazodó táplálkozás szerinti étrendi szükségleteket is - legyen szó városi-, munka- vagy versenykutyákról.

Gyógynövényekkel az immunrendszer támogatásáért

A JULIUS-K9® termékcsalád nem csak egy táp, hanem egy étrendfilozófia kedvencekre kalibrálva. Szinte minden formula Immunomix7 gyógynövénykomplexum hozzáadásával készül. A 7 gyógynövényből álló immunrendszer- és emésztést segítő természetes keverék napi dózisa nem haladja meg a napi szükségletet, ezáltal a termék ízvilágát támogatja. Az életkörülményekhez igazodó rosttartalom a tápcsatornák tisztántartásán túl az emésztési hatásfokot is az optimumon tartja, ezáltal az immunrendszer megfelelő működését is támogatja.

Hozzáadott cukor nélkül, gabona- és gluténmentesen

Egyetlen termékben sincs hozzáadott cukor, illetve a gabona- és gluténmentes feldolgozásnak köszönhetően csökkentett szénhidrát tartalmú táplálkozást tudsz biztosítani kedvencednek. A JULIUS-K9® termékcsalád fejlesztésének középpontjában a kutyák természetes anyagcseréje és ízlése áll. Azon túl, hogy a JULIUS-K9® gabona- és gluténmentes kutyatápok könnyen emészthetők és jól hasznosulnak, a kutyák mozgásszervrendszerét is támogatják a hozzáadott glükozaminnak köszönhetően.

Az életkörülményekhez igazított étrendfilozófiában a hangsúly a városi-, a munka- és a versenykutyák energiaoptimalizált táplálásán van.

Városi kutyákra szabva

A kevesebbet mozgó ugyanakkor magasabb ingerkörnyezetben élő, városi kutyáknak kialakított egyedi receptúra mellőz minden olyan felesleges kalóriát, mely az elhízáson túl a későbbiekben keringési, érrendszeri, emésztési és egyéb egészségügyi problémákhoz vezethet.

Sport- és munkakutyák étrendje

Az aktív fizikai és szellemi életet élő munkakutyák számára nélkülözhetetlen a megfelelő erőnlét, energia és koncentrációs készség ahhoz, hogy hatékonyan teljesítsék a változatos feladatokat.

Kitartás, erős izomzat és gyorsaság jellemzi a sikeres verseny- és sportkutyákat is. A számukra ideális étrendet kiemelt metabolizálható energiaszint mellett sejtszintű ízületvédelem, magas részarányú fehérje jellemzi.

Az ételallergiára is figyelve

Napjainkra kialakult az állatorvosi ellátásban az a technológiai rendszer, amivel könnyen kimutathatók az ételallergiák fajtái. Mivel egyre több kutya lesz allergiás, ezért természetes, hogy számukra is született megfelelő tápalternatíva, például a hipoallergén bárányos vagy monoproteines lazacos verzió.

Nincs kompromisszum kutyád egészségét illetően

A tápok alapanyagait kizárólag az EU-n belül szerzik be, melyeket gondosan ellenőriznek. A készítők kizárólag megfelelő egészségügyi minősítéssel és engedéllyel rendelkező alapanyag gyártókkal dolgoznak.

 A piacvezető és világsikert aratott JULIUS-K9® márka biztosíték a minőségre. A speciális, gabonamentes kutyaeledel több évtizedes tapasztalattal rendelkező, professzionális táplálékszakértő csapat által lett összeállítva, a kutyák igényeit maximálisan figyelembe véve.

Ha tehát igazán jó minőségű tápot szeretnél, válaszd a JULIUS-K9® tápcsaládot mely speciális, gabonamentes kutyaeledel, tökéletesen kiegyensúlyozott arányú összetevőkkel.

Ajánlott cikkek