E-mail: pet4you@pet4you.hu

Blog

Dr. Internet

Beszéltem régebben egy belgyógyász barátommal, hogy ő is észrevette-e az internetdoktorátus jelenséget? Elmondta, hogy sokan (meglepően sokan) szinte kész diagnózissal mennek el hozzá, a tudásukat és diagnózis megállapítását a netről összeszedett leírásokból állapítják meg. 

Tovább

Önjelölt tűzoltó eb

A csapatnyi tűzoltó próbálkozott egy fa kidöntésével. Úgy tűnik, ez nem is olyan egyszerű feladat, küszködtek is vele rendesen.

Tovább

Ugráljunk, rajta gyerekek!

A kutyák az állatvilág leginteligensebbjei közé tartoznak. Nem véletlen tehát, hogy képesek megtanulni és ellesni új szokásokat, trükköket, játékokat, ráadásul elég gyorsan.

Tovább

A kajáért mindent!

A macskák tudnak nagyon kedvesek és hízelgőek lenni, már ha akarnak. Képesek bújni a gazdihoz, sőt, még puszit is adnak.

Tovább

Állatok és viselt dolgaik

A kutyák és macskák sokszor kaphatók a bolondozásra. Van, hogy szimplán a gazdi csinál belőlük bohócot, máskor ők lesnek vagy tanulnak el olyan hangokat, trükköket, mozgásformákat, hogy az nevetésre késztet

Tovább

A rendrakás művészete

Ha valakinek van néhány (6-8) cicája, akik ráadásul eléggé aktívak is, az tudja, hogy a macska hamar megtanítja a társaslényét (az embert) arra, hogy rendet tartson. Rendet abban az értelemben, hogy nem hagy elöl semmit, ami nem macskakompatibilis.

Tovább

A tanulás fájdalmai

Macskázni nem olyan, hogy azt egyből tudja az ember. Nekem szerencsém volt (van), hiszen, egyből a legjobb személy mentoráltja lettem. Persze, ezt a hobbit meg akarta tartani magának A macskás csaj, de én voltam olyan kitartó, hogy a negyedik napon már saját erőből szedtem az alomtálca gyümölcseit.

Tovább

A kezdetek

Ma már minden bolond macskás blogol, így belekezdek én is.

Tovább

Kirk, a border collie lány, aki saját magát lesi a tévében

Egy border collie szuka bájos videója arról, hogy saját magát nézi a tévében, amint éppen megnyeri a Purina Pro Challange 2017-es versenyét. Kedves emlékeztető, hogy bizony magunkat, sikereinket, jó teljesítményünket is ünnepelnünk kell.

Tovább

A bátor kutya a vízbe ugrik, hogy megmentse a kölykét

Időről időre bizonyosságot nyerünk, hogy az anyaság fogalma nem csak az emberek körében bír értelemmel. Míg erről a szóról általában saját édesanyánk, az ő áldozatkészsége és szeretete jut eszünkbe, bizony gyakran szembesülünk azzal, hogy az állatok is gyakorta igazolják, milyen csodálatos erőt képvisel az anyaság.

Tovább