Rajongóim
Szereztem egy újabb "rajongót" a lakótelepen....
Sétáltam a raptorral PÓRÁZON, ahogy azt lakótelepen, játszótér közelében kell. A messzi távolban feltűnt egy mindegy milyen kutya a gazdájával, póráz nélkül. A kutya rohant felénk ezerrel, én pedig megkérdeztem kedvesen, de kissé cinikusan, hogy akkor ugyebár elengedhetem az enyémet is?
Pasi közölte, hogy persze. Azonnal rávágtam neki, hogy ne haragudj, ez nem kutyafuttató, itt nem engedjük el a kutyát. Nem értette......De hát nyugodtan, hadd játszanak, hajtogatja.
A bull soha nem lesz játszótársa a kutyusnak, mert ő kicsit máshogy játszik. De még mindig nem értette a lényeget. Nem szoktam elengedni játszótér közelében, a lakótelep közepén a kutyát, magyaráztam neki. Miért, agresszív a kutya??? Nem, nem agresszív, csak a lakótelep, a játszótér közelsége nem az a hely ahol a Bullt egy negyedakkora kutyával összeengedem. Meg egyébként sem szoktam....
Szegény kutya....nincsenek barátai? - jött a replika. Ekkor már elszámoltam legalább tízig, és kedvesen válaszoltam. Elmagyaráztam neki, hogy de igen, vannak hasonló kaliberű és fajtájú  barátai, akikkel szívesen összeengedem, de kizárólag a megfelelő helyen.
Kérlek, tedd pórázra a kutyust te is, köszike....
????