Mind megfagyunk!!

Eljött az ősz, vége a Rém imádott nyarának!!! Húsz fok alá került a hőmérséklet, hát, mondom, ez nem állapot, takarjon már be!  Mivel szobakutya vagyok, így a testem nem bírja a hideget, ugyanakkor a meleget sem. A rém szerint a hájam miatt utálom a meleget, mert az túlfűt, és nem ártana lefogynom, de ez hülyeség.

Az ideális idő számomra tavasszal és ősszel van, amikor a hőmérséklet 20-25 fok. Mondtam az anyámnak, hogy izzítsa be a kazánt, aztán gyors malacvágtában kezdjen el fűteni, hogy ne szenvedjek fagyhalált idő előtt. A Rémedvény persze kiakadt, és inkább betakart, csak ne szenvedjek látványosan. Rájöttem, klimaxol, nem bírja a meleget.  Mondjuk ez érdekes, mert nyaranta ezt a hisztit nem produkálja, de nem találok más magyarázatot. Azért szörnyű, hogy miken megyek keresztül.

Valamelyik reggel is lemenetünk sétálni, mert idő előtt kiverte az álmot a szememből. A rögeszméje ugyanis, hogy mielőtt elmegy dolgozni, lerángat, mert látni akarja, hogy elvégzem a dolgomat. Mindig azt dörgedezi, hogy ekkora okos és felnőtt kutyának nem illik bent menni ki. Na szép, ilyenkor persze okos vagyok, nem gyagyás. Na, mindegy.

HIRDETÉSBeaphar Fog 752

Szóval leértünk, esett az eső, fújt a szél. ÁÁÁÁ!!!! Kettő perc alatt elvégeztem minden dolgomat, és hazafelé vettem az irányt. Mondtam az anyámnak, csak nem gondolja, hogy ilyen időben flangálok a lakótelepen, amikor akár fekhetek is a meleg takaróm alatt. Hát ki az a hülye, aki ilyen időben sétafikál? Erre megfenyegetett, hogy az idén télen kapni fogok ruhát a sétákhoz, és azért hozzátette, hogy rém röhejesen fogok benne kinézni. Szóval ő is tudja, csak piszkálni akar, azzal a felkiáltással, hogy félt. Tiltakozom, mert a csodálatos testem nem viseli el ezt a megaláztatást. Volt már próbálkozása, de tüntetőleg lefagytam, nem mozdultam amíg le nem szedte rólam. A kutyaruha a padlócirkálóknak való, meg a reszketeg kopaszoknak, nem az ilyen szép, nagy, erős és okos kutyáknak!

A menhelyes szőrmók sem szereti a hideget, ilyenkor, télen, jó vagyok neki, mert odabújik hozzám a takaró alatt, és melegítem a bojlerrel.

A lényeg, hogy a Rém még nem hajlandó nekem megfelelő hőfokon fűteni, ezért nagyon rossz sorsunk van. Kérem, aki olvassa ezt, az járjon már el az érdekünkben, mert mind megfagyunk!