Tickless - Ultrahangos bolha- és kullancsriasztó

Tickless - Ultrahangos bolha- és kullancsriasztó

A kirándulások, túrázások, vagy csak kedvencünk sétáltatásai folyamatos aggodalomra adnak okot az ilyenkor internzíven szaporodó és támadó kullancsok és a bolhák miatt.

Krémekkel, spray-kkel, cseppekkel próbálunk védekezni, de ezek drágák, rövid ideig hatnak, és sokan nem szívesen használnak vegyszereket magukon vagy kedvenceiken.
Pedig van megoldás, ráadásul nem csak házi kedvenceink, azaz kutyáink és macskáink számára, de gyermekeink és saját magunk, valamint otthonunk védelmére is.

A TICKLESS vegyszer- és illatanyagmentes termék, nem kell csepegtetni, fújni vagy havonta cserélni, azaz hosszú távú védelmet nyújt mindenkinek, újabb és újabb befektetés nélkül. Az sem mellékes, hogy a környezet érdekében is sokat tehetünk, ha ezt a készüléket használjuk, hiszen semmiféle káros anyag nem jut a környezetbe a TICKLESS használata során.

De mi is ez a TICKLESS és hogyan működik?

A TickLess egy ultrahangos bolha- és kullancsriasztó készülék. Aprócska, nem nagyobb egy autó távirányítójánál, és igencsak könnyű. Bekapcsolva olyan frekvenciájú ultrahangot bocsát ki, amely emberek és a háziállatok számára érzékelhetetlen, még a kutya kényes fülét sem bántja, de zavarja a kullancsokat, bolhákat és poratkákat, ezáltal távol tartva azokat. A készülék hatósugara körülbelül 3 méter.

https://tickless.com/wp-content/uploads/2021/07/protect_one_infrahang_magyarul-06_1024.jpg

Mindezt természetesen alaposan vizsgálták, komoly kutatások zajlottak a témában. 2012-ben szigorú tesztelésen ment keresztül a készülék, és hatékonyságát többek között az olaszországi Camerino Egyetem Orvosi Mikrobiológiai laboratóriuma bizonyította. Sőt, 2018-ban a VCA Animal Hospital, az Egyesült Államok legnagyobb, állatorvosait összefogó hálózata is végzett kutatást a gyártó cég kérésére, a TICKLESS hatékonyságát és megbízhatóságát illetően.

A cég vizsgálati eredményei azt mutatják, hogy a TICKLESS 94 %-os védelmet tud nyújtani a bolhák, kullancsok ellen. Ez azt jelenti, hogy bár kullanccsal erősen fertőzött területen előfordulhat, hogy a növényzetről akár emberre, vagy a kutya szőrére akaszkodik egy kullancs, amennyiben túl közel haladnak el a parazita mellett, ám mivel a készülék impulzusa zavarja, ezért az esetek túlnyomó részében nem fúródik a bőrbe, hanem inkább „elmenekül”.

Ilyen hatékonyság mellett nincs szükség semmilyen más termékre, azaz nem kell magunkat spray-vel időről-időre befújni és nincs szükség az állatok cseppekkel való kezelésére, extra parazitaellenes nyakörv viselésére sem. Mivel a TICKLESS teljes mértékben vegyszermentes, így egyetlen más termék hatásfokát sem befolyásolja. Amennyiben bolhákkal és/vagy kullancsokkal erősen fertőzött területen él, vagy ilyen helyre készül, mindenképp egyeztessen az állatorvossal kiegészítő védelemről.

Arra természetesen figyelni kell, hogy a készülék ne legyen letakarva, hogy ki tudja fejteni hatását. Nem célszerű zsebben, táskában hordani, és a kutyaruha se takarja a séta során, azaz ilyenkor, vagy túrázás közben az aprócska készüléket célszerű a kutya nyakörvére és a ruházatunkra kívülről akasztani. Esőben is viselhető, de mivel csak mérsékelten vízálló, hazaérkezve ki kell szárítani hajszárítóval, hogy következő alkalommal is hatékonyan működjön.

Természetesen a TICKLESS sem örökéletű kütyü, ám az emberek számára ajánlott készülék akár 3000 órás működést, míg a kutyák számára ajánlott kivitel 6-12 hónapos működést tud. Mivel maga a rendszer zárt, így elemet cserélni benne nem lehet, ám ár-érték arányban a folyamatos, garantált védelem igencsak kifizetődő, szemben az állandó odafigyelést, rendszeres havi ismétlést követelő termékekkel. Kicsivel magasabb áron már kaphatóak USB-ről is tölthető modellek,

Nem véletlen, hogy a TICKLESS termékcsalád 2021-ben a leginnovatívabb, biztonságos bolha- és kullancsriasztó termék címet kapta, hiszen nem csak a család minden tagja, kicsitől az idősig, de az otthon és a házi kedvencek védelme is nagy hatásfokkal biztosított. az esetenként igen súlyos betegségeket hordozó és terjesztő paraziták ellen.

A Tickless termékek megvásárolhatók a Petnet webáruházban!

Ajánlott cikkek