Anthony Hopkins zongorázik a cicájának a karantén alatt

Anthony Hopkins zongorázik a cicájának a karantén alatt

Igazán szívmelengető, amit a nagyszerű színész, Sir Anthony Hopkins posztolt instagramján. A 82 éves művész önkéntes karanténba vonult a világjárvány miatt, és üzeni a világnak, aki teheti, cselekedjen hasonlóan. A felvételen az egyébként csodás zenei tudással megáldott színész kedvenc cicájával az ölében egy kellemes zongoradarabot ad elő.

Elbűvölő látvány, ahogy a kedves macska az ölében ülve nyugodtan hallgatja, élvezi a muzsikát, és megható a szeretet Hopkins szemében, ahogy cicájára néz.

A pár nappal ezelőtt megosztott poszthoz azt írta, hogy a cica gondoskodik arról, hogy egészséges maradjon, cserébe pedig elvárja, hogy ő szórakoztassa. Az ötlet pedig jó, mind a gazdának, mind pedig a macskának.

A gazdinak segít a bezártság elviselésében, önmaga elfoglalásában, ha talál olyan tevékenységet, amit örömmel végez. Ha pedig kedvencét is be tudja ebbe vonni, akkor az együttlét erősíti a kettejük közötti köteléket.

A videót rengetegen látták már, sok-sok kommentet kapott alatta, és reméljük, sokan követik példáját az elkövetkező, hosszú hetek alatt. Ez is megoldás, ráadásul kellemes, szívet melengető megoldás a bezártság elvielésének megkönnyítésére.

Hallgassák meg a  videót, és utána érdemes meghallgatni Sir Anthony Hopkins első, nagyszabású, önálló zeneművét, egy keringőt, amit még fiatalemberként írt, és amit a világhírű holland hegedűművész, André Rieu 50 év után színpadra vitt. A művész akkor hallotta először élőben 50 évvel korábban megírt darabját. Megható látni, ahogy a filmvásznon oly félelmetes Hannibal Lecter mennyire meghatódik.

Nyitókép forrása: www.classicfm.com

Ajánlott cikkek