E-mail: pet4you@pet4you.hu

Tápok - Macska

Eukanuba - Felnőtt macskák bérendszerére - állatorvosi táp

A bélműködést segítő orvosi tápot akut bélrendszeri zavarok esetén 1-2 hétig, lipid (zsír) anyagcsere szabályozása esetén kezdetben legfeljebb 2 hónapig, vagy rossz emésztés kompenzálására 3-12 hétig lehet etetni, krónikus hasnyálmirgy-elégtelenség esetén egész életen át etethető. 

Tovább

Happy Cat Duo Geflügel & Lachs

A Happy Cat baromfi és lazac értékes fehérjéket és fontos Omega-3 és Omega-6 zsírsavakat tartalmaz- hozzájárulva így az egészséges bőrhöz és fényes szőrzethez.

Tovább

Happy Cat Duo Geflügel&Lamm

A Happy Cat Duo igazi kényeztetés, és egyben egészséges élvezet cicája számára, így gondoskodhat macskája változatos étrendjéről.

Tovább

Happy Cat Duo Geflügel&Rind

A Happy Cat nedves eledellel igazi kulináris élményben részesíti kis kedvencét. Eledelünk finom marhát és baromfit tartalmaz, így gazdag fehérjében és kifejezetten könnyen emészthető.

Tovább

Happy Cat Duo Rind&Dorsch

A Happy Cat Marha és tőkehal értékes fehérjéket és fontos Omega-3 és Omega-6 zsírsavakat tartalmaz- hozzájárulva így az egészséges bőrhöz és fényes szőrzethez

Tovább

Happy Cat Duo Rind&Kaninchen

Happy Cat Duo Marha&Nyúl értékes kiváló összetevőket és értékes fehérjéket tartalmaz, könnyen emészhető, így nem terheli kedvence szervezetét.

Tovább