Sale!

Komlóvirágot és citromfüvet tartalmaz – ezek a gyógynövények a gyógyszerek természetes alternatívái, segítik az ellazulást, megszabadítják a macskát az idegességtől

Beaphar, Jutalomfalat, Közepes macska, Nagy macska, Stresszoldó / Calm
Gyártó: Beaphar Category: . Tags: , , , .

A Beaphar Calming Cat Treats egy csirkehúsos ízű jutalomfalat, mely képes csökkenteni a macskák szorongását stressz esetén. A macskák különösen érzékenyen reagálhatnak a környezetük változásaira, ami egészségügyi problémákhoz vagy viselkedészavarokhoz – úgy mint karmolások, jelölgetés, túlzott ingerlékenység vagy állandó nyávogás – vezethet. A Beaphar Calming Cat Treats valerianat (macskagyökér), komlóvirágot és citromfüvet tartalmaz – ezek a gyógynövények a gyógyszerek természetes alternatívái, segítik az ellazulást, megszabadítanak az idegességtől és segítenek stresszes helyzetekben a nyugalom megőrzésében.

Adagolási javaslat: A folyamatos hatás érdekében 2 falatkát adjon a macskának naponta, vagy 1,5 órával a stresszt kiváltó szituáció előtt. Amennyiben a macska nagyon ideges vagy nehéz időszakon megy át, adhatja a jutalomfalatot a Beaphar Calming Spot On nyugtató cseppek használatával együtt. A jutalomfalatok adása között legalább három órának el kell telnie. Napi hat falatkánál többet ne adjon! Mindig biztosítson megfelelő mennyiségű friss vizet az állat számára!

Összetétel: gabonafélék, növényi származékok (Melissa officinalis 5%, komlóvirág 1%, valeriana-kivonat 0.1%), tej és tejszármazékok, hús és állati származékok (csirkehús 4.25%), zsírok és olajok.

Analitikai összetétel: nyers fehérje 30%, nyers rostok 4.2%, nyers zsír 9.7%, nyers hamu 4.1%, nedvesítőanyag 9.6%, kalcium 0.17%, foszfor 0.63%, nátrium 0.16%, magnézium 0.12%, kálium 0.53%.

Adalékanyagok: A-vitamin 4580 IU/kg, B1-vitamin 4.1 mg/kg, antioxidánsok, tartósító anyagok.

Kiszerelések

35.00 g / Zacskó

Size Small, Medium & Large
Color Pink & White
Waist 26 cm
Length 40 cm
Chest 33 inches
Fabric Cotton, Silk & Synthetic
Warranty 3 Months