E-mail: pet4you@pet4you.hu

Tápok - Macska

Happy Cat Duo Geflügel & Lachs

A Happy Cat baromfi és lazac értékes fehérjéket és fontos Omega-3 és Omega-6 zsírsavakat tartalmaz- hozzájárulva így az egészséges bőrhöz és fényes szőrzethez.

Tovább

Happy Cat Duo Geflügel&Lamm

A Happy Cat Duo igazi kényeztetés, és egyben egészséges élvezet cicája számára, így gondoskodhat macskája változatos étrendjéről.

Tovább

Happy Cat Duo Geflügel&Rind

A Happy Cat nedves eledellel igazi kulináris élményben részesíti kis kedvencét. Eledelünk finom marhát és baromfit tartalmaz, így gazdag fehérjében és kifejezetten könnyen emészthető.

Tovább

Happy Cat Duo Rind&Dorsch

A Happy Cat Marha és tőkehal értékes fehérjéket és fontos Omega-3 és Omega-6 zsírsavakat tartalmaz- hozzájárulva így az egészséges bőrhöz és fényes szőrzethez

Tovább

Happy Cat Duo Rind&Kaninchen

Happy Cat Duo Marha&Nyúl értékes kiváló összetevőket és értékes fehérjéket tartalmaz, könnyen emészhető, így nem terheli kedvence szervezetét.

Tovább

Happy Cat Sensitive Ente

Egyes macskák érzékenyen reagálnak a hagyományos macskaeledlre. Egy olyan táplálékra van ezért szükségük, mely gabonamentes, és lehetőleg egyetlen fehérjeforrásból épül fel.

Tovább

Happy Cat Sensitive Grainfree Kaninchen

A tápanyagokban gazdag Happy Cat Sensitive száraz macskaeledel olyan felnőtt, átlagosan aktív macskák igényeire lett kifejlesztve, akik esetlegesen táplálékintoleranciában szenvednek.

Tovább

Happy Cat Sensitive Grainfree Rentier

A Happy Cat Sensitive Grainfree Rentier skandináv rénszarvassal, ízletes marhával és könnyen emészhető burgonyával a legjobb táplálékot nyújtja különösen érzékeny macskák számára.

Tovább

Happy Cat Sensitive Land-Geflügel

A Sensitive termékcsaládot minden olyan tápanyagot tartalmaz, melyet macskája igényel, de receptúrája úgy lett összeállítva, hogy a legérzékenyebb és legválogatósabb macskák is szeressék.

Tovább

Happy Cat Supreme Adult Light

A Happy Cat Adult Light ideális a túlsúlyos macskák számára. Egyedileg szabályozott etetés mellett biztonsággal elkerülhető a túltáplálás az ebből eredő problémákkal együtt.

Tovább

Happy Cat Supreme Atlantik-Lachs

A Happy Cat Atlantik-Lachs macskaeledel gondoskodik arról, hogy a kis kalandvágyók minden fontos tápanyagot megkapjanak, amire a szabadban tett kalandozásaikhoz, vagy a kimerítő játékhoz szükségük van.

Tovább