E-mail: pet4you@pet4you.hu

Happy Cat Duo Geflügel&Rind

A Happy Cat nedves eledellel igazi kulináris élményben részesíti kis kedvencét. Eledelünk finom marhát és baromfit tartalmaz, így gazdag fehérjében és kifejezetten könnyen emészthető.

Duo pástétomos falatkák - Baromfival és marhával. Adalékanyagok nélkül.

Ha a macska elégedett, a gazdi is örül. A Happy Cat nedves eledellel igazi kulináris élményben részesíti kis kedvencét. Választékunkat tovább bővítettük egy egyedülálló receptúrával: finom falatok ízletes pástétomon. Happy Cat nedves eledeleinket 6 ízben kínáljuk, hússal és hallal- a még több élvezetért.

Nyissa fel az alutálkát és borítsa kedvence etetőtáljába, máris íncsiklandó elellel kényeztetheti kedvencét. Eledelünk finom marhát és baromfit tartalmaz, így gazdag fehérjében és kifejezetten könnyen emészthető.

Természetesen nem felejtettük ki már bizonyított fűszernövényeinket sem, receptúránkat a petrezselyem, kakukkfű, koriander, és kapor is gazdagítja. A Happy Cat Duo alutálkás eledel igazi ínyenc, gourmet eledel kedvencének, így még a legválogatósabb macskák is kedvüket lelik benne. Adhatja teljes értékű eledelként, de keverve Happy Cat szárazeledeleinkkel is nagy élmény cicájának!

ÖSSZETÉTEL

Hús és állati melléktermék (11% marha, 20% baromfi), növényi melléktermékek (0,024% szárított fűszernö-vények), ásványi anyagok

ANALITIKAI ÖSSZETEVŐK

nyersfehérje 10.2%, nyerszsír 4.6%, nyersrost 0.4%, nyershamu 2.1%, nedvesség 79.8%

ADALÉKANYAGOK

Vitaminok / kg: D3 vitamin 250 I.E., E vitamin 100 mg, D(+) biotin 100 µg, Nyomelemek / kg: mangán (E5; mangán(II)-szulfát; monohidrát) 2 mg, cink (E6; cink-szulfát; monohidrát) 5 mg, Aminosavak/kg: taurin 450 mg

TÁPLÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Az eledel mellé mindig biztosítson friss, tiszta ivóvizet! A macskák eltérő szükségletei miatt a fenti adagok 15%-kal csökkenthetők. Kérjük, a kölyökmacska súlyát rendszeresen mérje, adagját ahhoz mérten állítsa össze!

Kérjük a konkrét adagoláshoz nézze meg a termék csomagolásán lévő táblázatot is.

Kiszerelések

100.00 g / Alutálca

Adagolás

Súly Normál aktivitás
2 kg 200 g
3 kg 200 g
4 kg 300 g
5 kg 300 g
6 kg 400 g
7 kg 400 g
8 kg 400 g
Happy Cat, Konzerv, Közepes macska, Nagy macska, Felnőtt, Webáruházak