E-mail: pet4you@pet4you.hu

Eukanuba - Felnőtt macskák bérendszerére - állatorvosi táp

A bélműködést segítő orvosi tápot akut bélrendszeri zavarok esetén 1-2 hétig, lipid (zsír) anyagcsere szabályozása esetén kezdetben legfeljebb 2 hónapig, vagy rossz emésztés kompenzálására 3-12 hétig lehet etetni, krónikus hasnyálmirgy-elégtelenség esetén egész életen át etethető. 

A Eukanuba bélműködést segítő orvosi táp macskák számára rendkívül könnyen emészthető összetevőkkel, alacsony zsírtartalommal és egy különleges rostkeverékkel támogatja a gyomor-bél traktus működését. A bélműködést segítő orvosi tápot akut bélrendszeri zavarok esetén 1-2 hétig, lipid (zsír) anyagcsere szabályozása esetén kezdetben legfeljebb 2 hónapig, vagy rossz emésztés kompenzálására 3-12 hétig lehet etetni, krónikus hasnyálmirgy-elégtelenség esetén egész életen át etethető. A további használattal kapcsolatban konzultáljon az állatorvossal. Ezen kívül olyan tápanyagokat tartalmaz, amelyek hozzájárulnak az egészség és jóllét fenntartásához.

Legfontosabb előnyök:

  • Könnyen emészthető összetevők - támogatja a könnyű emésztést és a tápanyagok felszívódását.

  • Low fat level – segít a zsír-anyagcsere szabályozásában és az emésztési gondok enyhítésében.

  • MOS (mannán-oligoszacharidok) – a belek természetes mikroflórájának egyensúlyát támogatja, elősegíti a tápanyagok felszívódását.

  • Cukorrépapép – mérsékelten emészthető rost, mely butirátot, egy rövid láncú zsírsavat termel, ez a zsírsav pedig a vastagbél sejtjeinek legfőbb energiaforrása. Ezáltal a cukorrépapép jó hatással van a belekre és megfelelően szabályozza a székletet is.

  • FOS prebiotikum (fruktooligoszacharidok) – az egészséges emésztésért

  • Omega-3 zsírsavak halolajból – fontos az emésztőrendszer egészségének fenntartásához

  • A száraz és nedves eledelek külön-külön vagy keverve is adhatók- ez segít az étvágytalan cica etetésében, és nem kell kompromisszumot kötniük az akut hasmenéses időszakok alatt és után sem.

  • E-Vitamin – a természetes védelmi rendszert támogató antioxidáns.

  • Minőségi állati eredetű fehérje - segíti a felépülést, és hozzájárul az általános jó közérzethez és egészséghez.

Összetétel:

Macska száraztáp: Szárított csirke és pulyka, kukorica, kukoricadara, állati zsiradék, szárított cukorrépapép, szárított egész tojás, hidrolizált állati fehérjék, szárított sörélesztő, fructo-oligoszacharidok, kálium-klorid, kalcium-karbonát, halolaj, mannan-oligoszacharidok, nátrium-klorid.

Macska konzerv: Csirke, csirke máj, marha melléktermékek, rizs, fehér hal, kukoricadara, halliszt, szárított egész tojás, szárított cukorrépapép, kálium-klorid, fructo-oligoszacharidok, kalcium-karbonát, szárított sörélesztő, mononátrium-foszfát, mannan-oligoszacharidok.

Analitikai összetevők:

Tápanyag/összetevő

Macska száraz

Macska konzerv

Fehérje

33%

10%

Zsírtartalom

13%

4%

Omega-6 zsírsavak

2,26%

0,5%

Omega-3 zsírsavak

0,32%

0,1%

Nyershamu

6,7%

1,6%

Nyersrost

1,9%

0,5%

Nedvességtartalom:

-

77%

Kalcium

1,2 %

0,25%

Foszfor

0,95%

0,2 %

Kálium:

0,84%

0,25%

Nátrium:

0,39%

0,1%

A-vitamin

64160 IU/kg

5250UI/kg

D3-vitamin

1845 IU/kg

100UI/kg

E-vitamin (α-tocopherol)

159mg/kg

14mg/kg

Magnézium

0,085%

 

Cukorrépapép

4,4%

0,85%

FOS (frukto-oligoszacharidok)

0,73%

0,2 %

MOS

0,15%

0,05%             

Etetési tippek:

 A bélműködést segítő orvosi tápot akut bélrendszeri zavarok esetén 1-2 hétig, lipid (zsír) anyagcsere szabályozása esetén kezdetben legfeljebb 2 hónapig, vagy rossz emésztés kompenzálására 3-12 hétig lehet etetni, krónikus hasnyálmirgy-elégtelenség esetén egész életen át etethető.

Mindig gondoskodjon friss ivóvízről macskája számára. Amikor áttér a Eukanuba tápra, 4 nap alatt, fokozatosan vezesse be kedvence étrendjébe. A táblázatban feltüntetett napi etetési adagot ossza el 2 részre. Macskája étvágya függ az életkorától, vérmérsékletétől és aktivitásától.

A további használattal kapcsolatban konzultáljon az állatorvossal. 

Kérjük a konkrét adagoláshoz nézze meg a termék csomagolásán lévő táblázatot is.

Kiszerelések

1500.00 g / Zacskó

Adagolás

Súly Alacsony aktivitás / Túlsúly Normál aktivitás
2 kg 30 g 40 g
3 kg 40 g 60 g
4 kg 55 g 80 g
5 kg 70 g 100 g
6 kg 85 g 115 g
8 kg 110 g 155 g
10 kg 140 g 195 g
Eukanuba, Gyógytáp, Közepes macska, Nagy macska, Felnőtt, Bélrendszeri problémák / Fibre