Gasztronómiai pro és kontra

Gasztronómiai pro és kontra

A kutya rohan, amint meghallja, hogy gazdája az utolsó tápszemeket rázza ki a zacskóból, de ugyanúgy száguld, amikor a konzervfedél nyílását hallja. Van, aki keveri a konzervet a száraztáppal, van, aki csak egyiket vagy másikat kínálja kedvencének. Hogy melyik a jobb megoldás?

Tovább
Pocisimi belülről

Pocisimi belülről

A kutyatáp-kínálat zavarba ejtő. Vannak kifejezetten kistestű ebeknek, nagy kutyáknak, soványaknak és kövéreknek, lustáknak és mozgékonyaknak gyártott eledelek, de még külön fajtaspecifikus tápok is. Komolyan, hogyan lehet ebből a kínálatból kiválasztani, melyik kutyának melyik a legjobb?

Tovább
Rágódjunk a sertéscsonton

Rágódjunk a sertéscsonton

A magyar konyha fontos eleme a sertéshús. Egy finom ebéd, némi rántott hús vagy sült, egy grillparti, ahol egy kis borda is kerül a grillrácsra, vagy egy vasárnapi menü, némi karajjal a mindennapjaink része. No, de miért főzzünk inkább egy jó levest a csontból, mintsem hogy rögtön a kutyának adjuk?

Tovább