E-mail: pet4you@pet4you.hu

Tápok - Macska - Száraztáp

Happy Cat Supreme Adult Light

A Happy Cat Adult Light ideális a túlsúlyos macskák számára. Egyedileg szabályozott etetés mellett biztonsággal elkerülhető a túltáplálás az ebből eredő problémákkal együtt.

Tovább

Happy Cat Supreme Atlantik-Lachs

A Happy Cat Atlantik-Lachs macskaeledel gondoskodik arról, hogy a kis kalandvágyók minden fontos tápanyagot megkapjanak, amire a szabadban tett kalandozásaikhoz, vagy a kimerítő játékhoz szükségük van.

Tovább

Happy Cat Supreme Best Age 10+

A Happy Cat Best Age 10+ igen ízletes eledel, motiválja idős macskáját (aki már minden bizonnyal kevesebb táplálékot vesz magához) az evésre. Hosszú szőrű és érzékeny macskáknak is adható.

Tovább

Happy Cat Supreme Indoor Atlantik-Lachs

A Happy Cat Indoor Atlanti-óceáni Lazac a lakásban tartott macskák számára az elhízás megelőzése érdekében ajánlatos, hisz a szobacicák kevésbé aktívak a kinti macskákhoz képest.

Tovább

Happy Cat Supreme Indoor Voralpen-Rind

A szobacicák táplálásánál különösen oda kell figyelni, hisz csak olyan kiváló minőségű táplálékot adhatunk nekik, amely nem hízlaló, hiszen energiaszükségletük nem olyan magas, mint a szabad-ban tartott társaiké.

Tovább

Happy Cat Supreme Indoor Weide-Lamm

A Happy Cat Indoor Weide-Lamm Bárány biztosítja a legfontosabb tápanyagokat és mérsékelt energiatartalmának köszönhetően macskája megbánás nélkül falatozhat.

Tovább

Happy Cat Supreme Voralpen-Rind

A Happy Cat Voralpen-Rind macskaeledellel olyan ízvilágot kínálunk macskájának, amely kiváló minőségben tartalmazza a szükséges összetevőket.

Tovább

Happy Cat Supreme Weide-Lamm

Ez a macskaeledel gondoskodik arról, hogy kalandvágyó macskája optimális mennyiségben hozzájusson minden tápanyaghoz és a szükséges energiához.

Tovább