E-mail: pet4you@pet4you.hu

Tápok - Kutya - Száraztáp

Happy Dog NaturCroq Active

A NaturCroq Active egy kiegyensúlyozott, könnyen emészthető kutyaeledel valamennyi magas energia- és fehérjeszükségletű kutya számára.

Tovább

Happy Dog NaturCroq Adult XXL

A Happy Dog NaturCroq XXL kutyaeledelt kifejezetten a nagyon nagytestű kutyafajták számára fejlesztettük ki. A nagytestű kutyafajták energiaszükséglete jelentősen eltér a kisebb testű fajtáknál megszokottól.

Tovább

Happy Dog NaturCroq Balance

A kissé nagyobb energiatartalom miatt a Balance kutyaeledel kiválóan alkalmas valamennyi aktív kutya számára az agilitást, sportosságot és játékosságot tekintve.

Tovább

Happy Dog NaturCroq Senior

Valamennyi idős kutyának kiváló minőségű és könnyen emészthető nyersanyagokat tartalmazó és speciális élelmi rostokban gazdag kutyaeledelre van szüksége.

Tovább

Happy Dog NaturCroq Welpen

A NaturCroq kölyökeledel egy kiegyensúlyozott és könnyen emészthető száraztáp 4 hetes és 12 hónapos kor közötti kölyökkutyák számára.

Tovább

Happy Dog Power Plus

A Power Plus a kutyák izomzatának tökéletesen megfelelő, tojás, baromfi, máj és savó alapú fehérjéket tartalmaz a gyors izomfejlődéshez, valamint részben hidrolizált szénhidrátokat, amelyek azonnali energiafelszabadításról gondoskodnak a sportolás során.

Tovább

Happy Dog Supreme Fit & Well Maxi Adult

A természetes összetevőkből készült egyedülálló Happy Dog Natural Life Concept®-tel kiegészült, testreszabott krokett formájú receptet az eredeti új-zélandi kagyló teszi teljessé, így egy különleges eledel jön létre a 26 kg feletti felnőtt kutyák számára.

Tovább

Happy Dog Supreme Fit & Well Sport

A sport- és munkakutyák, valamint a vemhes és szoptató szukakutyák jóval magasabb tápanyagigénnyel rendelkeznek. A Sport Adult energiatartalma egy legalább napi 3 óra intenzív mozgást igénylő kutya napi szükségleteinek felel meg.

Tovább

Happy Dog Supreme Mini Adult

A Mini Adult energiatartalma a napi 2-3 órás mozgásigényhez alkalmazkodik. Az ajánlott mennyiség adagolásával megakadályozható a túltáplálás, illetve az ebből származó problémák.

Tovább

Happy Dog Supreme Mini Africa

A Happy Dog Mini Africa egy rendkívül ízletes, teljes értékű szuper prémium eledel, amely ideális minden olyan igényes kistestű ínyenc számára, amely a különlegeset keresi, vagy nagyon válogatós.

Tovább

Happy Dog Supreme Mini Canada

A Happy Dog Mini Canada eledelt kifejezetten a kissé magasabb energiaszükségletű aktív, felnőtt, kistestű kutyák számára fejlesztettük ki.

Tovább

Happy Dog Supreme Mini Irland

A különlegeset kereső, érzékeny vagy válogatós kis ínyencek számára egyedülálló lehetőséget kínál a Happy Dog: az ellenállhatatlan Mini Irland teljes értékű szuper prémium eledel, amely finom lazacból és ízletes nyúlból készül.

Tovább

Happy Dog Supreme Mini Light

A kistestű, elhízásra hajlamos kutyáknak különösen könnyű, laktató, és mégis ízletes, alacsony zsírtartalmú eledelre van szükségük! A Happy Dog Mini Light eledele tökéletes recepttel rendelkezik.

Tovább

Happy Dog Supreme Mini Neuseeland

Az extra kisméretű krokettek ideálisak valamennyi kis ínyenc számára, amelyek a különlegeset keresik, vagy nagyon válogatósak. Kiválóan alkalmas a kistestű fajtákhoz tartozó érzékeny kutyák tudatos táplálására is.

Tovább

Happy Dog Supreme Mini Piemonte

A Happy Dog Natural Life Concept kombinálja, azon összetevőket, melyek teljes egészében támogatják a kutyája szervezetét: nyomelemek, lenmag, válogatott gyógynövények, alma és zöldajkú Új-Zélandi kagyló.

Tovább

Happy Dog Supreme Mini Senior

Az életkor növekedésével a kutyák anyagcseréje lassan megváltozik. Ezért a belső szervek védelme érdekében az idős kutyák eledelében csökkenteni kell a fehérje, a nátrium és a foszfor mennyiségét.

Tovább