E-mail: pet4you@pet4you.hu

Tápok - Kutya - Száraztáp

FitActive B.C. Premium Puppy LAMB

Teljesértékű high prémium szárazeledel kölyök és fiatal és/vagy csirkeallergiás kölyök és fiatal kutyáknak, valamint vemhes vagy szoptató felnőtt szukáknak.

 

Tovább

Happy Dog Arthro Forte

A célzott gyógynövény összetétel (máriatövis,articsóka,csalán, nyírfa) tökéletesíti végül az Arthro Forte receptúráját.

Tovább

Happy Dog Baby Lamb & Rice

Ideális esetben kutyákat fokozatosan lehet átszoktatni erről az eledelről a Happy Dog Junior Lamb&Rice eledelre 7 hónapos kortól.

Tovább

Happy Dog Baby Original

7 hónapos kortól, mely alacsonyabb energiatartalommal rendelkezik a túlsúly kialakulásának megelőzése érdekében.

Tovább

Happy Dog Flocken Mixer Cereal Flakes

A hús értékes, de nem teljes értékű! A kutyák egészséges és kiegyensúlyozott táplálásához hozzátartozik a tápanyagokban és rostban gazdag, könnyen emészthető növényi táplálék is.

Tovább

Happy Dog Flocken Vollkost

Ez a jól emészthető és könnyű, teljes értékű prémium takarmány a táplálásra különösen érzékeny kutyák számára is alkalmas, valamint kölyökkutyáknak való pépnek is használható 4 hetes kortól kezdve.

Tovább

Happy Dog FlockenVollkost Calssic Flakes

A FlockenVollkost értékes állati fehérjék és zsírok megfelelő aránya mellett napérlelte kukoricából készült speciális, finom pelyhek formájában teljesen feltárt szénhidrátokat tartalmaz.

Tovább

Happy Dog HaarSpezial Forte

A HaarSpezial Forte egyedülálló hatóanyagösszetételének köszönhetően támogatja a bőr természetes védekezőképességét és elősegíti a szőrváltást.

Tovább

Happy Dog Junior Grainfree

A szív alakú tápszemek különösen könnyen emészthetők. Amikor elérik a 18 hónapos kort lassanként érdemes átállni egy megfelelő Happy Dog Adult gabonamentes termékre, mint például a „Canada” Németországban gyártva, szigorú minőségi követelményeknek megfelelően.

Tovább

Happy Dog Junior Original

Amikor elérik a 18 hónapos kort lassanként érdemes átállni egy megfelelő Happy Dog Adult termékre, mint például a „Medium Adult” vagy „Maxi Adult”.

Tovább

Happy Dog Mini Baby&Junior

Az optimális összetételű eledel elengedhetetlen a kölyökkutyák egészséges fejlődéséhez! A Mini Baby & Junior kiváló minőségű baromfit és lazacot, valamint értékes új-zélandi kagylót tartalmaz; állatorvosok által ajánlott összetételében.

Tovább