E-mail: pet4you@pet4you.hu

Város

Kategória

Szolgáltatók - Kozmetikák

Ha van kedvenc kozmetikád, amit szeretnél ajánlani a többieknek, kérlek jelezd nekünk  e-mailen.

Pepita Kutyakozmetika

A Hűvösvölgyi úton található kutyakozmetika teljeskörű szolgáltatást nyújt kutyáink számára.

Tags: Kozmetikák

Tovább

Fitt-Eb Kutyaszalon

Márkus Anita, a FittEb kutyakozmetikai szalon tulajdonosa kiemelt figyelmet és folyamatos kapcsolattartást kínál a hozzá forduló gazdiknak és kedvenceiknek.

Tags: Kozmetikák

Tovább

Blöki Borbély Kutyakozmetika

A Blöki borbély csapata, Görgey Petra és Czikora Anita óbudai szalonjában teljeskörű és szakszerű ápolást kérhetünk kedvenceink számára.

Tags: Kozmetikák

Tovább

Kutyafodrászat.hu

A káposztásmegyeri Kutyafodrászatban Tóth Zsuzsanna szakokleveles kutyakotmetikus várja a szépülni vágyó ebeket vagy cicákat, és gazdáikat.

Tags: Kozmetikák

Tovább

Vaukozmetika

A Vau kutyakozmetikában Imréné Tibai Judit várja a szépülni vágyó ebeket és gazdáikat, a Bikás parki kutyafuttatótól egy ugrásnyira.

Tags: Kozmetikák

Tovább

André Kutyakozmetika

Demeter Andrea gazdagréti André szalonjában szeretettel várja nem csak a házi kedvenceket, de vállalja kiállítási kutyák felkészítését is.

Tags: Kozmetikák

Tovább

Dorottya Kutyakozmetikája

Kollár Dorottya, az újlipótvárosi Dorottya Szalon tulajdonosa sokáig állatorvosnak készült, majd a kutyakiképzés és a kutyakozmetika felé sodorta az élet.

Tags: Kozmetikák

Tovább

Superior Kutyakozmetika

Gál Erzsébet mester kutyakozmetikus szeretettel és szakértelemmel várja a kicsi és nagy kedvenceket kutyakozmetikai kezelésre és ultrahangos szájápolásra.

Tags: Kozmetikák

Tovább