Város

Kategória

Kutyasulik

41 db találat

Ha van kedvenc kutyaiskolád, amit szeretnél ajánlani a többieknek, kérlek jelezd nekünk  e-mailen.

Tatabányai Kutyakiképző Iskola

2800 Tatabánya

A Tatabányai Kutyakiképző Iskola célja, hogy mindenki számára megfelelő szabadidős, hobbi foglalkozást kínáljon, színvonalas kiképzésekkel, felszerelésekkel.


Tatai Kutyaiskola

2890 Tata , Fényes Fasor

A Fényesfasoron található kutyaiskola célja, hogy a gazdák örömére és elégedettsége minden fajta kutyus korra, nemre és fajtára való tekintet nélküli képzését biztosítsák.


Baráthegyi Vakvezető Kutyaiskola

3535 Miskolc , Ibolya u. 9.

A Baráthegyi Vakvezető Kutyaiskola célja, hogy javítsa a látássérült embertársaink életminőségét vakvezető kutyák kiképezésével és átadásával.


Borsod Dogsport

3561 Felsőzsolca , Balassi Bálint utca 10.

A Borsod Dogsport célja, hogy minél szélesebb körben népszerűsítse a kulturált állattartást, a kutyás szabadidős tevékenységeket, valamint munkasportokat.


Debreceni Kutya Sport Klub

4000 Debrecen , Debrecen

A Debreceni Kutya Sport Klub kiképzői vallják, hogy Rendszeres munkával csodákra lehetünk képesek, nem csak a civil életünkben, de a kutyák világában is.


Debreceni Kutyaiskola

4032 Debrecen , Simon László utca 5.

A Debreceni Kutyaiskola a tükör módszer alkalmazásával igyekszik segíteni abban, hogy egyszerűvé és átláthatóvá váljon az ember és kutyája kapcsolata.

.


Nyíregyházi Kutyaiskola

4400 Nyíregyháza , Debreceni út 102/a.

A Nyíregyházi Kutyaiskolában vélik, hogy sokan elképesztő viselkedésű kutyával élnek együtt, elviselve vagy inkább beletörődve ebbe az állapotba. Márpedig ez a kutyának sem jó.


Czimre Kutyaiskola

5000 Szolnok , Tiszaliget vége /Lovaspálya/

A Czimre kutyaiskola ideális hely a kölykök szocializációja, a felnőtt kutyák hatékony és célirányos nevelésére, tanítására.


Argos Kutyaiskola

6000 Kecskemét , Szolnoki hegy 93.

Az Argos Kutyaiskola kutyajó hely, ahol hozzáértő szakemberek segítségével sajátíthatja el kutya és gazdája az alapvető ismereteket.


Makói Kutyaiskola

6900 Makó , Szundi Jenő út 11.

A Makói Kutyaiskola szeretettel vár minden keverék vagy fajtatiszta ebet, amely szeretné, ha gazdájával együtt örömmel fejlesztené tudását és ügyességét.