E-mail: pet4you@pet4you.hu

Város

Kategória

Szolgáltatók - Állatorvosok

Ha van kedvenc állatorvosod, akit szeretnél ajánlani a többieknek, kérlek jelezd nekünk  e-mailen.

Naturvet Állatorvosi Rendelő

A Naturvet Állatorvosi Rendelő legfőbb célja a kisállatok életminőségének javítása, élettartamának hosszabbítása, a különféle megbetegedésekből való gyógyulás idejének lerövidítése.

Tags: Állatorvosok

Tovább

Primavet ÁK. Kft. Kisállat Rendelőintézet

A Primavet Kisállat Rendelőintézet közel harminc éve áll a kisállat tartók szolgálatában. Fő profiljuk a sebészet, de az állatorvos csapatban van neurológus, belgyógyász és szemész szakorvos is.

Tags: Állatorvosok

Tovább

Szent Korona Állatorvosi Rendelő

A Szent Korona Állatorvosi Rendelőben a kutyák és macskák teljeskörű ellátása mellett különös figyelmet fordítanak a vadászgörények, nyulak és kisrágcsálók gyógyítására és műtéteire is.

Tags: Állatorvosok

Tovább

KisVakond Állatorvosi Rendelő

Dr. Fábián Annamária számára a legfontosabb az állatok egészsége. A rendelőjében az ő érdekeiket tartja szem előtt, az alapján végzi munkáját.

Tags: Állatorvosok

Tovább

Szimba Állatorvosi Rendelő

A Szimba Állatorvosi Rendelő vallja, hogy ahogy az embereknek, úgy a házi kedvenceinknek is szükségük van a professzionális orvosi ellátásra.

Tags: Állatorvosok

Tovább

Farkasfog Állatorvosi Rendelő

Dr. Gerszi Kornél rendelője kutyákkal, cicákkal és egyéb kisállatokkal kapcsolatos problémák, betegségek ellátásával és kezelésével foglalkozik.

Tags: Állatorvosok

Tovább

Bambi Állatorvosi Rendelő

Dr. Adorján András, a Bambi Állatorvosi Rendelő állatorvosa  az Állatorvostudományi Egyetemen tanít állatorvosi alkalmazott állatviselkedéstant (etológiát) és állathigiéniát (betegségek megelőzése).

Tags: Állatorvosok

Tovább