E-mail: pet4you@pet4you.hu

Város

Kategória

Szolgáltatók

Dr. Kövecs Béla

dr. Kövecs Béla állatorvos több mint 25 éves szakmai gyakorlattal a beteg kisállatok ellátását otthoni környezetükben vállalja.  Az Állatorvostudományi Egyetem felsőfokú homeopátiás tanfolyamának elvégzésével jogosult az állatok homeopátiás kezelésére.
 

Tags: Állatorvosok

Tovább

Óhegyi Állatorvosi Rendelő

Dr. Rétfalvi Tamás és Dr. Szalai Tamás állatorvosok közel 30 éve nyitották állatorvosi rendelőjüket.  Fő tevékenységi körük a kedvtelésből tartott állatok teljes skáláját felöleli.

Tags: Állatorvosok

Tovább

Budai Kisállat Klinika Kft Rendelőintézet

A Budai Kisállat Szakrendelő küldetése az állatok gyógyítása, rehabilitálása mellett az, hogy szakszerű tanácsokkal és kiegészítő szolgáltatásokkal (kozmetika, fizioterápia, panzió) segítsék a gazdik és a kedvencek mindennapjait szebbé és jobbá tenni.
 

Tags: Állatorvosok

Tovább

Vaukozmetika

A Vau kutyakozmetikában Imréné Tibai Judit várja a szépülni vágyó ebeket és gazdáikat, a Bikás parki kutyafuttatótól egy ugrásnyira.

Tags: Kozmetikák

Tovább

Dr. Graf állatorvosi rendelője

A rendelőt dr. Graf Zoltán, a Fővárosi Állat- és Növénykert egykori nagy hírű főállatorvosa, 1983. április elején nyitotta meg, amikor még a magánállatorvos szinte ismeretlen fogalom volt.
 

Tags: Állatorvosok

Tovább

André Kutyakozmetika

Demeter Andrea gazdagréti André szalonjában szeretettel várja nem csak a házi kedvenceket, de vállalja kiállítási kutyák felkészítését is.

Tags: Kozmetikák

Tovább