E-mail: pet4you@pet4you.hu

Tápok - Kutya

FitActive B.C. Premium Puppy LAMB

Teljesértékű high prémium szárazeledel kölyök és fiatal és/vagy csirkeallergiás kölyök és fiatal kutyáknak, valamint vemhes vagy szoptató felnőtt szukáknak.

 

Tovább

Happy Dog Arthro Forte

A célzott gyógynövény összetétel (máriatövis,articsóka,csalán, nyírfa) tökéletesíti végül az Arthro Forte receptúráját.

Tovább

Happy Dog Baby Lamb & Rice

Ideális esetben kutyákat fokozatosan lehet átszoktatni erről az eledelről a Happy Dog Junior Lamb&Rice eledelre 7 hónapos kortól.

Tovább

Happy Dog Baby Original

7 hónapos kortól, mely alacsonyabb energiatartalommal rendelkezik a túlsúly kialakulásának megelőzése érdekében.

Tovább

Happy Dog Büffel Pur

A Happy Dog Büffel Pur nedves kutyatáp kizárólag frissen vágott őshonos bölényből származó hús felhasználásával készül, és nem tartalmaz szóját, növényi adalékokat, színezéket és tartósítószert.

Tovább

Happy Dog Ente Pur

A Happy Dog Ente Pur nedves kutyatáp kizárólag frissen vágott őshonos kacsából származó hús felhasználásával készül, és nem tartalmaz szóját, növényi adalékokat, színezéket és tartósítószert.

Tovább

Happy Dog Flocken Mixer Cereal Flakes

A hús értékes, de nem teljes értékű! A kutyák egészséges és kiegyensúlyozott táplálásához hozzátartozik a tápanyagokban és rostban gazdag, könnyen emészthető növényi táplálék is.

Tovább

Happy Dog Flocken Vollkost

Ez a jól emészthető és könnyű, teljes értékű prémium takarmány a táplálásra különösen érzékeny kutyák számára is alkalmas, valamint kölyökkutyáknak való pépnek is használható 4 hetes kortól kezdve.

Tovább

Happy Dog FlockenVollkost Calssic Flakes

A FlockenVollkost értékes állati fehérjék és zsírok megfelelő aránya mellett napérlelte kukoricából készült speciális, finom pelyhek formájában teljesen feltárt szénhidrátokat tartalmaz.

Tovább

Happy Dog HaarSpezial Forte

A HaarSpezial Forte egyedülálló hatóanyagösszetételének köszönhetően támogatja a bőr természetes védekezőképességét és elősegíti a szőrváltást.

Tovább

Happy Dog Junior Grainfree

A szív alakú tápszemek különösen könnyen emészthetők. Amikor elérik a 18 hónapos kort lassanként érdemes átállni egy megfelelő Happy Dog Adult gabonamentes termékre, mint például a „Canada” Németországban gyártva, szigorú minőségi követelményeknek megfelelően.

Tovább

Happy Dog Junior Original

Amikor elérik a 18 hónapos kort lassanként érdemes átállni egy megfelelő Happy Dog Adult termékre, mint például a „Medium Adult” vagy „Maxi Adult”.

Tovább

Happy Dog Känguru Pur

A Pur Kenguru teljes értékű nedves eledel válogatott fehérjét tartalmaz, mely ideális táplálékintolerancia és allergia esetén egyaránt.

Tovább

Happy Dog Knabberknochen

Erős, csont alakú kutyakeksz teljes kiőrlésű gabonából, értékes fehérjékkel, ásványi anyagokkal és búzacsírával.

Tovább

Happy Dog Lachs Pur

A Pur Lazac teljes értékű nedves eledel válogatott fehérjét tartalmaz, mely ideális táplálékintolerancia és allergia esetén egyaránt.

Tovább

Happy Dog Lamm Pur

A Happy Dog Lamm Pur nedves kutyatáp kizárólag frissen vágott őshonos bárányokból származó hús felhasználásával készül, és nem tartalmaz szóját, növényi adalékokat, színezéket és tartósítószert.

Tovább

Happy Dog Mini Baby&Junior

Az optimális összetételű eledel elengedhetetlen a kölyökkutyák egészséges fejlődéséhez! A Mini Baby & Junior kiváló minőségű baromfit és lazacot, valamint értékes új-zélandi kagylót tartalmaz; állatorvosok által ajánlott összetételében.

Tovább