Sale!

Az IAMS® PROACTIVE HEALTH Puppy & Junior Small and Medium breed, csirkében gazdag táp (32% csirke és pulyka) teljes értékű és kiegyensúlyozott állateledel kölyökkutyák számára.

IAMS, Száraztáp, Kistestű, Közepestestű, Kölyök, Növendék, Emésztést segítő / Intestinal
Gyártó: IAMS Category: . Tags: , , , .
Ajánlott: Kis- és közepes testű kölyökkutyák számára

Termékinformáció:

  • Egészséges emésztés: Meghatározott mennyiségű rostkeveréket tartalmaz, beleértve a prebiotikumokat és cukorrépapépet az egészséges emésztésért.
  • Kognitív képességek: Omega-3 DHA zsírsav, az okos és tanítható kölyökkutyákért.
  • Erős izmok:A csirkébol származó fehérje segítségével segít eros izomzatot építeni.
  • Erős immunrendszer: Antioxidánsokban gazdag, így segít kialakítani egy eros immunrendszert.

Összetétel:

Szárított csirke és pulyka 32% (csirke: 19%), kukorica, búza, állati zsiradék, szárított cukorrépapép (2,9%), cirok, hidrolizált állati fehérjék, halolaj, szárított egész tojás, szárított sörélesztő, kálium-klorid, nátrium-klorid, frukto-oligoszacharidok (0,14%).

Analitikai összetétel:

  (százalék)
Fehérje 28,0%
Zsírtartalom 17,0%
Omega-6 zsírsavak 2,74%
Omega-3 zsírsavak 0,58%
Nyers hamu 7,0%
Nyersrostok 2,31%
Kalcium 1,2%
Foszfor 0,9%
Dha 0,17%

Adalékanyagok:

Vitaminok: A-vitamin: 41844 IU/kg, D₃-vitamin: 1731 IU/kg, E-vitamin: 128 mg/kg.

Nyomelemek: Vas-szulfát monohidrát: 723mg/kg, Cink-oxid: 251mg/kg, mangánoxid: 39mg/kg, Mangán-szulfát monohidrát: 55mg/kg, Réz-szulfát pentahidrát: 54mg/kg, Kálium-jodid: 3,9mg/kg.

Táplálási útmutató:

Tájékoztató adatok

Ezek a mennyiségek csak kiindulási pontot jelentenek; kölyökkutyájának ennél több táplálékra is szüksége lehet a korától, mozgékonyságától és vérmérsékletétől függően. Az optimális erőnlét elérése érdekében lehet, hogy módosítania kell a táplálékbevitelt. Ez az ajánlott napi összesített táplálékmennyiséget jelöli. Az ajánlott összmennyiséget annyival kell elosztani, ahányszor naponta enni ad kölyökkutyájának, hogy megkapja az egy etetésre vonatkozó adagméretet. Ne felejtse el, hogy mindig legyen tiszta, friss víz kölyökkutyája számára. Ez a táp a vemhes és szoptató kutyák számára is ajánlott. A vemhesség utolsó három hete alatt növelje meg a táplálási mennyiségeket 25–50%-kal. A szoptatási időszakban igény szerint adagolja (általában a tájékoztató mennyiség kettő-ötszörösét, az alom méretétől függően). Az Iams kölyökkutyatápot fokozatosan, a kölyökkutya meglévő táplálékával összekeverve vezesse be 4 nap alatt.

Kiszerelések

1.00 kg / Zacskó, 3.00 kg / Zsák, 7.50 kg / Zsák, 12.00 kg / Zsák

Size Small, Medium & Large
Color Pink & White
Waist 26 cm
Length 40 cm
Chest 33 inches
Fabric Cotton, Silk & Synthetic
Warranty 3 Months