Sale!

Az IAMS® PROACTIVE HEALTH Puppy & Junior Large breed, csirkében gazdag táp (27% csirke és pulyka) teljes értékű és kiegyensúlyozott állateledel kölyökkutyák számára.

IAMS, Száraztáp, Nagytestű, Óriástestű, Kölyök, Ízületvédelem / Mobility, Emésztést segítő / Intestinal
Gyártó: IAMS Category: . Tags: , , , .

Ajánlott: 1-12 hónapos nagytestű kölyökkutyák (25 és 40 kg közötti felnőttkori súly). 1-24 hónapos óriástestű kölyökkutyáknak (felnőttkori súly > 40 kg). 

TERMÉKINFORMÁCIÓ

  • Egészséges emésztés: Meghatározott mennyiségű rostkeveréket tartalmaz, beleértve a prebiotikumokat és cukorrépapépet az egészséges emésztésért.
  • Egészséges ízületek: Nélkülözhetetlen ásványi anyagokkal, mint kalcium, az ízületek fejlődéséért.
  • Kognitív képességek: Omega-3 DHA zsírsav, az okos és tanítható kölyökkutyákért.
  • Erős immunrendszer: Antioxidánsokban gazdag, így segít kialakítani egy erős immunrendszert.

Összetétel:

Kukorica, szárított csirke és pulyka: 27% (csirke: 16%), búza, állati zsiradék, rizs, szárított cukorrépapép (2,8%), hidrolizált állati fehérjék, halolaj, szárított egész tojás, szárított sörélesztő, kálium-klorid, nátrium-klorid, frukto-oligoszacharidok (0,15%), glükozamin.

Analitikai összetevők:

(százalék)
Fehérje 26,0%
Zsírtartalom 14,5%
Omega-6 zsírsavak 2,30%
Omega-3 zsírsavak 0,54%
Nyers hamu 5,6%
Nyersrostok 2,39%
Kalcium 0,85%
Foszfor 0,75%
Dha 0,165%

Adalékanyagok:

Vitaminok: A-vitamin: 42999 IU/kg, D₃-vitamin: 1779 IU/kg, E-vitamin: 132 mg/kg.

Nyomelemek: Vas-szulfát monohidrát: 741mg/kg, Cink-oxid: 257mg/kg, mangánoxid: 40mg/kg, Mangán-szulfát monohidrát: 56mg/kg, Réz-szulfát pentahidrát: 56mg/kg, Kálium-jodid: 4mg/kg.

Táplálási útmutató:

Tájékoztató adatok

Ezek a mennyiségek csak kiindulási pontot jelentenek; kölyökkutyájának ennél több táplálékra is szüksége lehet a korától, mozgékonyságától és vérmérsékletétől függően. Az optimális erőnlét elérése érdekében lehet, hogy módosítania kell a táplálékbevitelt. Ez az ajánlott napi összesített táplálékmennyiséget jelöli. Az ajánlott összmennyiséget annyival kell elosztani, ahányszor naponta enni ad kölyökkutyájának, hogy megkapja az egy etetésre vonatkozó adagméretet. Azoknak a nagytestű kölyökkutyáknak, amelyek felnőtt korukban 25-40 kg-os testsúlyt érnek el, 12 hónapos korukban ajánlott áttérniük az Iams ProActive Health nagytestű felnőtt kutyák számára készült tápra. Azoknak az óriástestű kölyökkutyáknak, amelyek felnőtt korukban 40 kg feletti testsúlyt érnek el, 24 hónapos korukban ajánlott áttérniük az Iams ProActive Health Large Breed Adult tápra. Ne felejtse el, hogy mindig legyen tiszta, friss víz kölyökkutyája számára. Az Iams kölyökkutyatápot fokozatosan, a kölyökkutya meglévő táplálékával összekeverve vezesse be 4 nap alatt. Ez a táp nem ajánlott vemhes vagy szoptató kutyák számára.

Kiszerelések

3.00 kg / Zsák, 7.50 kg / Zsák, 12.00 kg / Zsák

Size Small, Medium & Large
Color Pink & White
Waist 26 cm
Length 40 cm
Chest 33 inches
Fabric Cotton, Silk & Synthetic
Warranty 3 Months