Sale!

A EUKANUBA Premium Performance Working & Endurance táp vemhes és szoptató nőstények számára is ajánlott, hogy erősek maradjanak, és a lehető legjobban tudjanak kölykeikről gondoskodni.

Eukanuba, Száraztáp, Mini, Kistestű, Közepestestű, Nagytestű, Óriástestű, Nagyon magas mozgásigényű, Felnőtt, Vemhes / Mother & Baby
Gyártó: Eukanuba Category: . Tags: , , , .

A EUKANUBA Premium Performance Working & Endurance tápot kifejezetten azoknak a munkakutyáknak az igényeire szabtuk, amelyek sok időt töltenek a szabadban, és hosszabb ideig kell ébernek és energikusnak maradniuk.

Legmagasabb fehérje- és zsírtartalmával elősegíti, hogy a vadász-, járőr- vagy mentőkutyák legjobb formájukat nyújthassák. Ezzel lehetővé teszi, hogy erős és szálkás izomzatuk fejlődjön, és bármely kihívásra készen álljanak.

A EUKANUBA Premium Performance Working & Endurance táp vemhes és szoptató nőstények számára is ajánlott, hogy erősek maradjanak, és a lehető legjobban tudjanak kölykeikről gondoskodni.

Munkakutyáknak szánt tápunkat állatorvosok segítségével fejlesztettük ki, és a vezető tenyésztők ajánlják, elősegíti kutyája élethosszig tartó egészségét és jóllétét.

Legfontosabb előnyök:

  • A legmagasabb fehérjetartalmú (30%) és zsírtartalmú (20%) táp a csúcsteljesítmény eléréséhez (felnőtt kutyáknak).
  • Vemhes és szoptató szukák számára ajánljuk.
  • Javítja a szaglóképességet.
  • Az állati eredetű fehérje feszes izmokat épít
  • Klinikailag igazoltan 28 napon belül csökkenti a fogkőképződést. Csökkenti a lepedék lerakódását és megőrzi az erős fogakat.
  • Klinikailag bizonyított antioxidánsok támogatják a szervezet természetes védekezését.

Összetétel:

  Szárított csirke és pulyka (37%, taurin, glükozamin és kondroitin-szulfát természetes forrása), kukorica, állati zsiradék, búza, rizs, cirok, szárított cukorrépapép (3,9%), szárított egész tojás, hidrolizált állati fehérjék, halolaj, szárított sörélesztő, kálium-klorid, frukto-oligoszacharidok (0,54%), nátrium-klorid, lenmag, nátrium-hexametafoszfát, kalcium-karbonát.

Fehérje

30,75%

Zsírtartalom

20,75%

Omega-6 zsírsavak

3,18%

Omega-3 zsírsavak

0,89%

DHA

0,15%

Nyershamu

7,6%

Nyersrost

1,94%

Kalcium

1,3%

Foszfor

1,1%

Adalékanyagok:

Vitaminok: A-vitamin: 46607IU/kg, D₃-vitamin: 1547IU/kg, E-vitamin: 259mg/kg, L‐karnitin: 49,3mg/kg, β‐karotin: 5,1mg/kg.

Nyomelemek: réz-szulfát-pentahidrát: 50mg/kg, kálium-jodid: 3,6mg/kg, vas-szulfát monohidrát: 662mg/kg, mangán-szulfát monohidrát: 50mg/kg, mangán-oxid: 36mg/kg, cink-oxid: 230mg/kg. 

Etetési tippek:

  Amikor áttér a Eukanuba tápra, 4 nap alatt, fokozatosan vezesse be kutyája étrendjébe. Napi kétszeri etetést javaslunk. A táblázatban feltüntetett napi etetési adagot ossza el két részre. Kutyája az életkorától, vérmérsékletétől és aktivitásától függően ennél többet vagy kevesebbet is ehet.

Vemhes és szoptató szukáknak: a vemhesség utolsó három hetében növelje meg az etetési adagot 25-50%-kal. A szoptatás időszakában annyit adjon a kutyának, amennyi jól esik neki (az alom méretétől függően általában az iránymutatás gyanánt megjelölt mennyiség 2-5-szöröse). Ügyelni kell rá, hogy a kutya közelében mindig legyen bő mennyiségű friss víz. 

Kérjük a konkrét adagoláshoz nézze meg a termék csomagolásán lévő táblázatot is.

Size Small, Medium & Large
Color Pink & White
Waist 26 cm
Length 40 cm
Chest 33 inches
Fabric Cotton, Silk & Synthetic
Warranty 3 Months