Sale!

Az ízletes, kis méretű tápszemeket kifejezetten a kisebb termetű kutyafajták igényeire szabtuk, mint amilyen például a yorkshire terrier, a máltai selyemkutya vagy a mopsz.

Eukanuba, Száraztáp, Kistestű, Felnőtt, Fogak védelme / Dental
Gyártó: Eukanuba Category: . Tags: , , , .

A EUKANUBA NaturePlus+ táppal adja meg kistestű kutyájának a legjobbat, amit a természet és szakértelmünk közös erővel nyújthatnak számára. Gondosan válogatott, kiváló minőségű összetevőkből, 100%-ban teljes értékű tápanyagokat és kiegyensúlyozott táplálkozást biztosítva kutyájának.

A NaturePlus+ kutyatáp észak-atlanti lazacban gazdag, és ellátja kis termetű felnőtt kutyáját mindazon nélkülözhetetlen tápanyagokkal, vitaminokkal és ásványi anyagokkal, amelyekre a hosszú és egészséges élethez szüksége lehet.

Az ízletes, kis méretű tápszemeket kifejezetten a kisebb termetű kutyafajták igényeire szabtuk, mint amilyen például a yorkshire terrier, a máltai selyemkutya vagy a mopsz.

Állatorvosokkal fejlesztve, a tenyésztők ajánlásával, a EUKANUBA minden életszakaszban gondoskodik kutyája egészséges táplálásáról.

Legfontosabb előnyök

  • A frissen fagyasztott lazac az első számú összetevőnk, amely segít a szálkás izomzat megerősítésében

  • Az Omega-6 és Omega-3 zsírsavak optimális arányának köszönhetően, klinikailag bizonyítottan támogatja az egészséges bőr és ragyogó szőrzet kialakulását.

  • Gyümölcsök és zöldségek biztosítják a szükséges vitaminokat, rostokat és ásványi anyagokat.

  • A klinikailag bizonyított, egyedülálló DentaDefense technológia 28 nap alatt akár 80%-kal csökkenti a fogkőképződést, hogy kedvence fogai egészségesek maradjanak (az eredmények kutyánként eltérőek lehetnek)

  • A probiotikumok és a cukorrépapép elősegíti az egészséges emésztést

  • Az antioxidánsok és a vitaminok támogatják az egészséges immunrendszert

Összetétel:

Frissen fagyasztott atlanti lazac  (16%), szárított csirke és pulyka (16%), rizs  (14%), cirok  (14%), borsóliszt, árpa  (5%), tengeri halliszt, burgonyaliszt, baromfizsír, cukorrépapépliszt (3,2%), kukoricaolaj, ásványi anyagok (beleértve a nátrium-hexametafoszfátot*), baromfi szaftos lében, szárított sörélesztő, szárított almapép (0,5%), szárított répa  (0,5%), szárított zöldborsó  (0,4%), frukto-oligoszacharidok (0,28%), szárított spenót  (0,2%), szárított paradicsom  (0,2%), lenmag .

*Fogkőképződést mérséklő ásványi anyag a fogakért.

Analitikai összetevők:

Fehérje

25,5%

Zsírtartalom

15,5%

Omega-6 zsírsavak

3,5%

Omega-3 zsírsavak

1,3%

Nyershamu

6,5%

Nyersrost

1,9%

Kalcium

1%

Foszfor

0,85%

Adalékanyagok:

Vitaminok:A-vitamin:47597IU/kg, Dз-vitamin: 1579IU/kg, E-vitamin: 264mg/kg.

Nyomelemek:réz-szulfát-pentahidrát (réz): 13mg/kg, vas-szulfát monohidrát (vas): 202mg/kg, mangán-oxid (mangán): 22mg/kg, mangán-szulfát monohidrát (mangán): 16mg/kg, kálium-jodid (jód): 2,5mg/kg, cink-oxid (cink): 168mg/kg, nátrium-szelenit (szelén): 0,1mg/kg. 

Etetési tippek:

Mindig gondoskodjon friss ivóvízről kutyája számára. Amikor áttér a Eukanuba tápra, 4 nap alatt, fokozatosan vezesse be kedvence étrendjébe. Napi kétszeri etetést javaslunk. A táblázatban feltüntetett napi etetési adagot ossza el 2 részre. Kutyája étvágya függ az életkorától, vérmérsékletétől és aktivitásától.                           

Kiszerelések

2300.00 g / Zsák, 14000.00 g / Zsák

Adagolás

Súly Alacsony aktivitás / Túlsúly Normál aktivitás
2 kg 45 g 50 g
4 kg 70 g 75 g
6 kg 90 g 100 g
8 kg 110 g 120 g
10 kg 125 g 140 g
15 kg 165 g 180 g
Size Small, Medium & Large
Color Pink & White
Waist 26 cm
Length 40 cm
Chest 33 inches
Fabric Cotton, Silk & Synthetic
Warranty 3 Months