E-mail: pet4you@pet4you.hu

Eukanuba - Kis termetű felnőtt kutyák súlyának szinten tartására - csirkehúsos

Ízletes receptúránk az egyedi DentaDefense technológiánkat is magában foglalja a fogak tisztán tartása és egészsége érdekében.

40%-kal alacsonyabb zsírtartalmával, a EUKANUBA kis termetű kutyák számára szánt Weight Control tápja ideális kutyája egészséges testsúlyának megtartásához.

Ez a száraztáp prebiotikumokat és cukorrépapépet tartalmaz az egészséges emésztés elősegítése érdekében. Omega-6 és Omega-3 zsírsavakat is tartalmaz, ezzel segítve az egészséges bőr és a ragyogó szőrzet megőrzését, kiváló minőségű állati eredetű fehérje tartalma pedig elősegíti az erős és szálkás izomzat kifejlődését.

Ízletes receptúránk az egyedi DentaDefense technológiánkat is magában foglalja a fogak tisztán tartása és egészsége érdekében. Táplálkozási szakértők által kifejlesztve, állatorvosok jóváhagyásával és a vezető tenyésztők ajánlásával, a EUKANUBA minden tápanyagot biztosít, amire kutyájának a hosszú és egészséges élethez szüksége lehet.

* a EUKANUBA kis termetű felnőtt kutyák számára szánt száraztápjával összehasonlítva

Legfontosabb előnyök:

  • Klinikailag igazoltan 28 napon belül csökkenti a fogkőképződést. Csökkenti a lepedék lerakódását és megőrzi az erős fogakat.

  • Magas fehérjetartalmával segíti a megfelelő izomtömeg megőrzését.

  • Támogatja az egészséges bőrt és a ragyogó szőrzetet az Omega-6 és Omega-3 zsírsavak klinikailag igazolt optimális arányával.

  • 40%-kal kevesebb zsírt tartalmaz mint a Eukanuba kistestű felnőtt kutyáknak készült táp.

Összetétel:

Kukorica, szárított csirke és pulyka (glükozamin és kondroitin-szulfát természetes forrása), búza, cirok, árpa, szárított cukorrépapép (3,7%), állati zsiradék, hidrolizált állati fehérjék, szárított egész tojás, kálium-klorid, kalcium-karbonát, lenmag, nátrium-klorid, nátrium-hexametafoszfát, frukto-oligoszacharidok (0,28%), szárított sörélesztő, halolaj.

Tápanyag

Arány

Fehérje

22%

Zsírtartalom

10%

Omega-6 zsírsavak

1,88%

Omega-3 zsírsavak

0,25%

Nyershamu

6,9%

Nyersrost

2,8%

Kalcium

1,05%

Foszfor

0,85%

Adalékanyagok:

Vitaminok: A-vitamin: 44836IU/kg, D₃-vitamin: 1488IU/kg, E-vitamin: 249mg/kg, β‐karotin: 4,9mg/kg, L‐karnitin: 47mg/kg.

Nyomelemek: réz-szulfát-pentahidrát: 54mg/kg, kálium-jodid: 3,9mg/kg, vas-szulfát monohidrát: 720mg/kg, mangán-szulfát monohidrát: 54mg/kg, mangán-oxid: 39mg/kg, cink-oxid: 250mg/kg, nátrium-szelenit: 0,27mg/kg.

Nem tartalmaz hozzáadott mesterséges ízfokozókat és színezékeket. 

Etetési tippek:

Mindig gondoskodjon friss ivóvízről kutyája számára. Amikor áttér a Eukanuba tápra, 4 nap alatt, fokozatosan vezesse be kedvence étrendjébe. Napi kétszeri etetést javaslunk. A táblázatban feltüntetett napi etetési adagot ossza el 2 részre. Kutyája étvágya függ az életkorától, vérmérsékletétől és aktivitásától.

  • * A 10 kg feletti kutyák számára a közepes termetű felnőtt kutyák testsúlyának szinten tartására készült Weight Control tápot javasoljuk

Kérjük a konkrét adagoláshoz nézze meg a termék csomagolásán lévő táblázatot is.

Kiszerelések

1.00 kg / Zsák, 3.00 kg / Zsák

Adagolás

Súly Alacsony aktivitás / Túlsúly Normál aktivitás
1 kg 25 g 30 g
2 kg 40 g 45 g
4 kg 65 g 75 g
5 kg 75 g 85 g
6 kg 85 g 95 g
8 kg 105 g 120 g
10 kg 120 g 135 g
12 kg 135 g 155 g
Eukanuba, Száraztáp, Kistestű, Felnőtt, Emésztést segítő / Intestinal, Fogak védelme / Dental, Súly kontroll / Light, Low Calorie