E-mail: pet4you@pet4you.hu

Eukanuba Best Daily Care Dry Dog Food for Overweight and Sterilised Dogs

Az elhízásra hajlamos felnőtt kutyák eledele fajtától függetlenül.

Az elhízásra hajlamos felnőtt kutyák eledele az Eukanuba Best Daily Care Dry Dog Food for Overweight and Sterilised Dogs, fajtától függetlenül.

Ez a Daily Care eledel 15%-kal kevesebb zsírt tartalmaz, mint az Eukanuba Adult Dry Dog Food Weight Control, speciális L-karnitin összetevője révén pedig úgy segít zsírt égetni, hogy a kutya rugalmas izomzata megmaradjon. Klinikailag bizonyított antioxidánsokat tartalmaz, hogy támogassa kutyája természetes védekezőrendszerét, az Omega 6 és Omega 3 zsírsavak megfelelő aránya pedig gondoskodik az egészséges bőrről és a ragyogó bundáról. Az emésztőrendszerre is jó hatással van, tartalmaz cukorrépapépet és prebiotikumokat, melyek mind az emésztést, mind a tápanyagok megfelelő felszívódását elősegítik. Az állati eredetű fehérje segít az erős és rugalmas izomzat fenntartásában, a kalcium pedig a csontokat erősíti.  Ezt kutyatápot is állatorvos szakértőkkel fejlesztettük és a legkiválóbb tenyésztők ajánlják, hogy kutyája 100%-ban teljes értékű és kiegyensúlyozott étrenden élhessen. Minden Eukanuba Adult Dog Food felnőtt száraztáp 3D DentaDefense technológiát használ, amely minden egyes falattal tisztíja kutyája fogát, akár 80%-kal* csökkenti a fogkőképződést, és erősíti is a fogazatot.

Túlsúlyos/ivartalanított felnőtt kutyáknak 1 éves kor felett

A túlsúly növeli a cukorbetegség, valamint a szív‐ és ízületi problémák kockázatát.

A táplálkozás és a mozgás fontos szerepet játszik az optimális testtömeg kialakításában, valamint annak fenntartásában. A Eukanuba túlsúlyos/sterilizált kutyáknak készült táp segít elérni az optimális testalkatot és élvezni a mozgás örömét.

  • 15%-kal kevesebb zsírtartalom a Eukanuba közepes testű felnőtt kutyáknak súly kontrollásához készült táphoz képest.
  • Magas fehérjetartalmával segíti a megfelelő izomtömeg megőrzését.
  • Támogatja az erős immunrendszert az antioxidánsok klinikailag igazolt hatásával.
  • Klinikailag igazoltan 28 napon belül csökkenti a fogkőképződést. Csökkenti a lepedék lerakódását és megőrzi az erős fogakat.
  • Támogatja az egészséges bőrt és a ragyogó szőrzetet az Omega-6 és Omega-3 zsírsavak klinikailag igazolt optimális arányával.

ÖSSZETEVŐK
Kukorica, Szárított csirke és pulyka ﴾19%, természetes glükozamin‐ és kondroitin‐szulfát‐forrás﴿, búza, cirok, árpa, szárított cukorrépapép ﴾3,6%﴿, szárított egész tojás, hidrolizált állati fehérjék, állati eredetű zsír, kalcium‐karbonát, kálium‐klorid, lenmag, nátrium‐klorid, nátrium‐hexametafoszfát, frukto‐oligoszacharidok ﴾0,38%﴿, szárított sörélesztő, halolaj.

Fehérje 22.0%
Zsírtartalom 7.6%
Omega‐6 zsírsavak

1.62%

Omega‐3 zsírsavak 0.21%
Nyershamu 6.50%
Nyersrost

2.90%

Kálcium 1.05%
Foszfor 0.85%

ADALÉKANYAGOK
Vitaminok: A‐vitamin: 228855IU/kg, D₃‐vitamin: 1426IU/kg, E‐vitamin: 257mg/kg, L‐karnitin: 47mg/kg, β‐karotin: 3,8mg/kg.

NYOMELEMEK
Réz‐szulfát pentahidrát: 54mg/kg, Kálium‐jodid: 3,9mg/kg, Vas‐szulfát monohidrát: 720mg/kg, Mangán‐szulfát monohidrát: 54mg/kg, Mangán‐oxid: 39mg/kg, Cink‐oxid: 250mg/kg, nátrium‐szelenit: 0,3mg/kg.

Kiszerelések

2.50 kg / Zsák, 12.50 kg / Zsák

Adagolás

Súly Alacsony aktivitás / Túlsúly Normál aktivitás
5 kg 80 g 100 g
10 kg 125 g 155 g
20 kg 195 g 250 g
30 kg 260 g 330 g
40 kg 315 g 395 g
60 kg 410 g 520 g
Eukanuba, Száraztáp, Mini, Kistestű, Közepestestű, Nagytestű, Óriástestű, Felnőtt, Ivartalanított / Sterilised, Súly kontroll / Light, Low Calorie, Webáruházak