Sale!

Az elhízásra hajlamos felnőtt kutyák eledele fajtától függetlenül.

Eukanuba, Száraztáp, Mini, Kistestű, Közepestestű, Nagytestű, Óriástestű, Felnőtt, Ivartalanított / Sterilised, Súly kontroll / Light, Low Calorie, Webáruházak
Gyártó: Eukanuba Category: . Tags: , , , .

Az elhízásra hajlamos felnőtt kutyák eledele az Eukanuba Best Daily Care Dry Dog Food for Overweight and Sterilised Dogs, fajtától függetlenül.

Ez a Daily Care eledel 15%-kal kevesebb zsírt tartalmaz, mint az Eukanuba Adult Dry Dog Food Weight Control, speciális L-karnitin összetevője révén pedig úgy segít zsírt égetni, hogy a kutya rugalmas izomzata megmaradjon. Klinikailag bizonyított antioxidánsokat tartalmaz, hogy támogassa kutyája természetes védekezőrendszerét, az Omega 6 és Omega 3 zsírsavak megfelelő aránya pedig gondoskodik az egészséges bőrről és a ragyogó bundáról. Az emésztőrendszerre is jó hatással van, tartalmaz cukorrépapépet és prebiotikumokat, melyek mind az emésztést, mind a tápanyagok megfelelő felszívódását elősegítik. Az állati eredetű fehérje segít az erős és rugalmas izomzat fenntartásában, a kalcium pedig a csontokat erősíti.  Ezt kutyatápot is állatorvos szakértőkkel fejlesztettük és a legkiválóbb tenyésztők ajánlják, hogy kutyája 100%-ban teljes értékű és kiegyensúlyozott étrenden élhessen. Minden Eukanuba Adult Dog Food felnőtt száraztáp 3D DentaDefense technológiát használ, amely minden egyes falattal tisztíja kutyája fogát, akár 80%-kal* csökkenti a fogkőképződést, és erősíti is a fogazatot.

Túlsúlyos/ivartalanított felnőtt kutyáknak 1 éves kor felett

A túlsúly növeli a cukorbetegség, valamint a szív‐ és ízületi problémák kockázatát.

A táplálkozás és a mozgás fontos szerepet játszik az optimális testtömeg kialakításában, valamint annak fenntartásában. A Eukanuba túlsúlyos/sterilizált kutyáknak készült táp segít elérni az optimális testalkatot és élvezni a mozgás örömét.

  • 15%-kal kevesebb zsírtartalom a Eukanuba közepes testű felnőtt kutyáknak súly kontrollásához készült táphoz képest.
  • Magas fehérjetartalmával segíti a megfelelő izomtömeg megőrzését.
  • Támogatja az erős immunrendszert az antioxidánsok klinikailag igazolt hatásával.
  • Klinikailag igazoltan 28 napon belül csökkenti a fogkőképződést. Csökkenti a lepedék lerakódását és megőrzi az erős fogakat.
  • Támogatja az egészséges bőrt és a ragyogó szőrzetet az Omega-6 és Omega-3 zsírsavak klinikailag igazolt optimális arányával.

ÖSSZETEVŐK
Kukorica, Szárított csirke és pulyka ﴾19%, természetes glükozamin‐ és kondroitin‐szulfát‐forrás﴿, búza, cirok, árpa, szárított cukorrépapép ﴾3,6%﴿, szárított egész tojás, hidrolizált állati fehérjék, állati eredetű zsír, kalcium‐karbonát, kálium‐klorid, lenmag, nátrium‐klorid, nátrium‐hexametafoszfát, frukto‐oligoszacharidok ﴾0,38%﴿, szárított sörélesztő, halolaj.

Fehérje 22.0%
Zsírtartalom 7.6%
Omega‐6 zsírsavak

1.62%

Omega‐3 zsírsavak 0.21%
Nyershamu 6.50%
Nyersrost

2.90%

Kálcium 1.05%
Foszfor 0.85%

ADALÉKANYAGOK
Vitaminok: A‐vitamin: 228855IU/kg, D₃‐vitamin: 1426IU/kg, E‐vitamin: 257mg/kg, L‐karnitin: 47mg/kg, β‐karotin: 3,8mg/kg.

NYOMELEMEK
Réz‐szulfát pentahidrát: 54mg/kg, Kálium‐jodid: 3,9mg/kg, Vas‐szulfát monohidrát: 720mg/kg, Mangán‐szulfát monohidrát: 54mg/kg, Mangán‐oxid: 39mg/kg, Cink‐oxid: 250mg/kg, nátrium‐szelenit: 0,3mg/kg.

Kiszerelések

2.50 kg / Zsák, 12.50 kg / Zsák

Adagolás

Súly Alacsony aktivitás / Túlsúly Normál aktivitás
5 kg 80 g 100 g
10 kg 125 g 155 g
20 kg 195 g 250 g
30 kg 260 g 330 g
40 kg 315 g 395 g
60 kg 410 g 520 g
Size Small, Medium & Large
Color Pink & White
Waist 26 cm
Length 40 cm
Chest 33 inches
Fabric Cotton, Silk & Synthetic
Warranty 3 Months