Sale!

A kollagén-hidrolizátum és a puhatestűekből, illetve rákfélékből származó természetes glükozamin támogatja az ízületek mobilitását és elősegíti a porcszövetek regenerálódását.

Beaphar, Jutalomfalat, Mini, Kistestű, Közepestestű, Nagytestű, Óriástestű, Ízületvédelem / Mobility
Gyártó: Beaphar Category: . Tags: , , , .

A Beaphar Mobilies jutalomfalat ízletes és ropogós finomság, mely az ízületek egészsége szempontjából értékes összetevőket tartalmaz. A kollagén-hidrolizátum és a puhatestűekből, illetve rákfélékből származó természetes glükozamin támogatja az ízületek mobilitását és elősegíti a porcszövetek regenerálódását. A Mobilies jutalomfalat akár minden nap használható jutalmazásra vagy csemegeként.

Adagolás: 5-10 darabot adjon naponta! Mindig biztosítson elegendő friss vizet az állat számára!

A természetes összetevők miatt a falatok egymástól eltérő színűek lehetnek. A visszazárható tasak biztosítja a falatok hosszantartó frissességét.

Összetétel: gabonafélék, növényi származékok (Ginseng 0.1%), tej és tejszármazékok, hús és állati származékok (kollagén-hidrolizátum 1%), olajok és zsírok, hal és halszármazékok, puhatestűek és rákfélék (glükozamin 0.25%).

Analitikai összetevők: nyers fehérje 11%, nyers Rost 14%, nyers olajok és zsírok 4.6%, nyers hamu 2.3%, nedvesítő anyag 8.9%, kalcium 0.14%, foszfor 0.50%, nátrium 0.16%, magnézium 0.13%, kálium 0.53%, kén 0.16%.

Adalékanyagok/kg: A-vitamin [E672] 4500 IU, B1-vitamin 4 mg, C-vitamin 870 mg, E-vitamin 100 IU, Taurin 1000 mg, antioxidánsok.

Kiszerelések

150.00 g / Zacskó

Size Small, Medium & Large
Color Pink & White
Waist 26 cm
Length 40 cm
Chest 33 inches
Fabric Cotton, Silk & Synthetic
Warranty 3 Months