E-mail: pet4you@pet4you.hu

Beaphar Joint Sticks ízületvédő rágórudak

Aktívan támogatja a porcképződést, újjáépíti az ízület szövetét, és ezzel lehetővé teszi az ízületek és ínszalagok simább mozgását.

A Beaphar Joint Sticks egy húsos ízesítésű jutalomfalat, melyet az ízületek, inak és a kötőszövet egészséges működéséért és karbantartásáért fejlesztettek ki. A Beaphar Joint Sticks magas koncentrációban tartalmaz glükozamint, melyről kimutatták, hogy aktívan támogatja a porcképződést, újjáépíti az ízület szövetét, és ezzel lehetővé teszi az ízületek és ínszalagok simább mozgását. Az új-zélandi zöldkagyló-por a kondroitin nevű anyag természetes forrása, mely segítséget nyújt a porc-újraképződésben és megőrzi annak egészségét. Használata a humán orvoslásban is elterjedt az ízületi szövetben fellépő gyulladást csökkentő hatása miatt.

Sok kutya szenved ízületi problémától élete során. Bár a méret, a súly, a kor és a gyors növekedés befolyásolhatja az ízületek deformitását, az ízületi problémák minden fajtájú és korú kutyát érinthetnek. A rendszeres karbantartás az egészséges ízületek megőrzéséért alapvető fontosságú, elsősorban különösen aktív vagy munkakutyáknál.

Ha olyan problémákat észlelünk kutyánkon, mint a sétától való vonakodás vagy nehézkes mozgás a lépcsőn, esélyes, hogy a fájó ízületek állnak a háttérben és ilyenkor mindenképpen állatorvos segítségére van szükség.

Adagolás: A legjobb eredmény érdekében napi egy darabot adjon jutalomfalatként. El is törheti a rudat, és napközben többszöri alkalommal adagolhatja. Mindig tartsa szemmel kutyáját a jutalomfalat fogyasztása közben! 4 hónaposnál fiatalabb kutyának nem javasolt. Mindig biztosítson megfelelő mennyiségű friss vizet az állat számára!

Napi egy jutalomfalat tartalmaz: Glükozamin 500 mg/darab; zöldkagyló-por 500 mg/darab.

Összetétel: gabonafélék, hús és állati származékok (szárnyas 7%, marha 4%, bárány 4%), növényi származékok, növényi fehérjekivonat, zsírok és olajok, puhatestűek és rákfélék (glükozamin 2%, új-zélandi zöldkagyló-por 2%).

Analitikai összetétel: nyers fehérje 23%, nyers rostok 0.5%, nyers olajok és zsírok 4%, nyers hamu 4.5%, nedvesítő anyag 16%, omega-6 0.2%.

Adalékanyagok: tartósítószerek, színezőanyagok, ízanyagok.

Tartalom: 7 darab (175 g)

Kiszerelések

175.00 g / Zacskó

Beaphar, Jutalomfalat, Mini, Kistestű, Közepestestű, Nagytestű, Óriástestű, Ízületvédelem / Mobility