E-mail: pet4you@pet4you.hu

Robin

Robin

Állat:Kutya
Fajta:Labrador retriever
Született:2016-03-27
Neme:Kan
Felhasználó:sassflora02
Feltöltve:2019-04-29 17:11:09

Hogyan találkoztunk először a gazdimmal:

Első alkalommal akkor találkoztunk amikor megnéztek engem. Még nagyon kicsi voltam, elég sokat aludtam. Viszont aznap nagyon élénk voltam, csak mire jöttek hozzám a nagy focizásban kimerültem és szinte végig aludtam. Gazdáim meg voltak ijedve minden rendben van e velem, de a tenyésztőm elmondta nekik, hogy nagyon eleven vagyok, ami később ki is derült ???? Kisgazdámaz ölébe vett és hosszasan simogatta a fejbúbomat. Nagyon élveztem. ???? És persze jó sok képet lőttek rólunk ????

Kedvenc tevékenységeim:

Kedvenc időtölteseim a focizás azóta is, és a legszívesebben a haverjaimmal túrázok és játszok, de persze a gazdim aranykeze mindent felülmúl. ????

Kedvenc ételeim:

Kedvenc ételeim: gazdám anyukájának a szemdvicsei, házi kolbászaink, szeder és a puffasztott rizs bármekkora mennyiségben ????

Legnagyobb csínytevésem eddig:

Egy éves koromban nyáron nagyon sokat egyedül voltam a jó idő miatt. Így hát úgy döntöttem én is fürdök. Ki is húztam a kb 50ezer Ft-os slaggot, de hiába rágtam a közepét, a végét, sajnos egy csepp víz se jött belőle. Többször is próbáltam, nagyon leszidtak érte. Azóta nem csináltam ekkora rosszaságot ????????

Üzenet küldéshez kérjük jelentkezzen be vagy regisztráljon!