E-mail: pet4you@pet4you.hu

Chester

Chester

Állat:Kutya
Fajta:Francia bulldog
Született:2018-01-07
Neme:Kan
Felhasználó:springmilla22
Feltöltve:2019-04-29 22:05:32

Hogyan találkoztunk először a gazdimmal:

Belépetek az ajtón,és nem bírtam levenni róluk a szememet,annyira mosolyogtak rám.Tudtam hogy ők késöbb amikor picit nagyobb leszek,nagyon fontosak lesznek számomra,és voilá így is lett.Mostanra elválaszthtatlanok lettünk! :)

Kedvenc tevékenységeim:

Cipő rágcsálás, szaladgálás, rosszalkodás, alvás dögivel, és sok-sok nasi, na meg persze nagyon hangosan horkolás, röfögés, na jó, és néha pukizok is :)

Kedvenc ételeim:

Marha husi ,répa ,alma ,juti falat, és a bacon rágcsa a kedvencem,vagy inkább a kacsa pöri? Jajj nem bírok dönteni.. De mondjuk azt szeretem a legjobban amikor anyu és apu megszán az asztalnál és ehetek az ő isteni kajájukból :)

Legnagyobb csínytevésem eddig:

Kiskoromban még nem tudtam hogy hova szabad elvégeznem a nagy dolgomat így oda végeztem többször ami a legjobb hasonlított a földre...egy barna szörmés szőnyegre... Arról nem beszélve amikor egy pálmafának az összes levelét kitéptem,de azért hagytam egy darabot anyának emlékbe,ugye hogy elérjem felkellett borítanom,így hát az összes virágföld kiesett belőle,ja meg persze a váza is eltörött...Oops

Üzenet küldéshez kérjük jelentkezzen be vagy regisztráljon!