Pumi Szeminárium

Pumi Szeminárium

2019-01-26 09:00:00 - 2019-01-26 18:00:00

A Móka Csapata szeminárium sorozatának következő állomása, egyik Hungarikumunknak a Pumiknak a világába, ápolásuk, gondozásuk, kiállításra való felkészítésük rejtelmeibe enged betekinteni!

2019 Január 26.-án szombaton mindent megtudhattok, mélyen tisztelt előadónktól, Baloghné Jancsovics Tündétől a Magyar Pumi Klub elnökségi tagjától, a Pumik magyarországi szakértőjétől, erről az ősmagyar csodálatos terelőkutyáról!

Átfogó képet kaphattok a Pumikról a kölyökkori gondozásától egészen a felnőttéválásig, fürdetésétől a világ deszkáira való fellépéséig!

A szeminárium segítséget nyújthat mindazoknak, akik még a pálya kezdetén járnak vagy éppen még tanulnak, de azoknak a tapasztalt kollégáknak is, akik "Pumi területen" kívánnak áthatóbb ismeretekre szert tenni!

A szemináriumunknak ezúttal is a Chris Christensen Hungary székháza a Showroom ad otthont Nagytarcsán, ahol természetesen most is lehetőségetek lesz kipróbálni, illetve megvásárolni professzionális kozmetikumaikat, kozmetikus termékeiket, kozmetikában is használatos tisztítószereiket, de Arion tápjaikkal is megismerkedhettek közelebbről!

Ezúttal is készülünk meglepetés előadókkal, előadásokkal, ahol olyan témakörök kerülnek szóba a speciális fajta szeminárium mellett, ami hasznotokra válhat mindennapi munkátok során!

A szeminárium programját az esemény oldalon olvashatjátok hamarosan, ahol többet megtudhattok előadónkról is!

Sok érdekesség vár Rátok!
Tanuljatok és Mókázzatok velünk és a Chris Christensen csapatával!

A Pumi Szeminárium díja 15.000 Ft, a jelentkezés a részvételi díj átutalásával válik teljessé!

2142 Nagytarcsa Alsó Ipari körút 8. (Arion Dog ShowRoom)

Web: https://www.facebook.com/events/322696535171135/

2142 , Alsó Ipari körút 8. (Arion Dog ShowRoom)
Kutyás események