Kutyás kirándulás és kutyastrand - Pákozdi-ingókövek

Kutyás kirándulás és kutyastrand - Pákozdi-ingókövek

2019-08-31 09:00:00 - 2019-08-31 12:00:00

Szombatra még mindig 30 fok körüli csúcsot mondanak, a patakok viszont már szinte kiszáradtak. Ezért helyszínül most a Pákozdi Ingóköveket választottuk. Van ott ugyanis egy rejtett kis tó, amiben a kirándulás előtt és után meg tudjuk úsztatni kutyáinkat. A terv az, hogy kicsit kisebb kört megyünk itt, mint szoktunk és a végén többet mókázunk, feladatozunk a tó mellett.

Az eseményre jól szocializált, kézben tartott kutyákat várnak a szervezők, akik alap képzést már kaptak.

A részvételhez regisztráció szükséges! Jelentkezésedet akkor veheted véglegesnek, ha azt visszaigazoltuk e-mailben. A résztvevők létszáma korlátozott. A találkozó pontos helyét is akkor küldjük el és írjuk meg, hogy mit kell hozni. Kérjük ezt töltsd ki.

Indulás: 9:00-kor, az e-mailben megadott helyről. Kérjük időben érkezz és kutyádat tartsd pórázon, amíg el nem indulunk.

A túra hossza kb 4-5 km, a program várható időtartama 2,5 - 3 óra.

Nehézség: könnyű túra kb. 100m szintemelkedés várható.

Részvételi díj: 2.000.- Ft/kutya-gazda páros (ha valaki két kutyával jönne, vagy egy kutya több gazdival, akkor csak egyszer kell fizetni)

Túravezető: Vámosi-Nagy Nóra

Az eseményen képek készülnek, amit a Facebook oldalon felhasználunk. A túrán mindenki saját felelősségére vesz részt. Az útvonal és a túra időtartama az időjárástól és a túravezetők döntésétől függően változhat. További közérdekű információk a regisztrációs ívben a Házirend és az Adatkezelési Tájékoztató részeknél.

8095 Pákozd Ingókő

Web: https://www.facebook.com/events/2573006376094817/

8095 , Ingókő
Kutyás események