I. Topdogs Jótékonysági Házikedvenc vizsga

 I. Topdogs Jótékonysági Házikedvenc vizsga

2018-08-04 09:00:00 - 2018-08-04 17:00:00

Az első olyan kutyás program Szolnokon, ami nem csak munkakutyásoknak szól, a Szolnoki Városi Állatotthon lakói számára pedig rendkívüli jelentőséggel bír, hiszen a nevezési díjakból befolyó összeg és a helyszínen gyűjtött adományok teljes egészében felajánlásra kerülnek, melyből kutyatápot vásárolnak.

A rendezvény célja a felelős kutyatartás minél szélesebb körű megismertetése.
Emellett a nevezési díjakból és adományokból befolyó összeg teljes egészében a Szolnoki Városi Állatotthon lakói számára kerül felajánlásra, melyből kutyatápot vásárolnak.

A rendezvény a felelős állattartás jegyében kerül megrendezésre. A rendezvényre a szervezők várják a kutyásokat, nem kutyásokat, családokat, cégeket, kutyaiskolákat, fiatalt és időst egyaránt! A cél minél nagyobb tömeget mozdítanánk meg egy nagyon nemes ügy érdekében, hiszen ezen állatok sorsa a mi kezünkben is van.

A szervezők kedveskedni szeretnének mindenkinek zsíroskenyérrel, lilahagymával valamint kávéval, ásványvízzel, melyek díjtalanul fogyaszthatóak, és a szervezők a résztvevők jótékonyságára bízzák, hogy a pavilonnál kihelyezett adomány ládába beledobják az általuk gondolt felajánlást, mely összegből eledelt vásárolnak a Szolnok Városi Állatotthon számára.


Kutyával nevezni az alábbi módon lehet:

Egyszerűen el kell utalni a nevezés összegét (2000 Ft-ot) a Szolnok Városi Állatotthon Alapítvány számlaszámára:

OTP 11745004-20060415
Fontos!!!! Utaláskor a Megjegyzés rovatban fel kell tüntetni, hogy Topdogs + a versenyző nevét.

Az esemény facebook oldalán a részletes versenykiírás és további információk megtalálhatók.

5000 Szolnok Széchenyi lakótelep, Aranyi SÁndor út vége

Web: https://www.facebook.com/events/171353823734195/

5000 , Széchenyi lakótelep, Aranyi SÁndor út vége
Kutyás események