III. Csordásvölgy Kupa – éjszakai agility verseny

III. Csordásvölgy Kupa – éjszakai agility verseny

2019-07-11 18:30:00 - 2019-07-12 01:30:00

Nem hivatalos agility verseny! A szervezők szeretettel meghívják egy hangulatos nyári éjszakai versenyre a Bükk lábánál található Csordásvölgybe (Egertől 25 km-re). A verseny az időjárástól függően, kb. 17 órakor kezdődik. Sátrazásra, vacsorarendelésre a helyszínen lesz lehetőség. A versenyt a Csordásvölgyi Agility Tábor idején, de attól függetlenül rendezik meg. Aki szeretne, becsatlakozhat a péntek délutáni, vagy a hétvégi táboros edzésekre. Az edzések áráról az eseménynél lehet tájékozódni. A táborba külön jelentkezési lapon kell regisztrálni!

A verseny előtt egy workshopon (előadás + gyakorlati foglalkozás) vehetnek részt az érdeklődők, a sportkutyák és a sportolók bemelegítése és levezetése témakörben, Varga Rita kutya-fizioterapeuta (az Állatorvostudományi Egyetem munkatársa), agility- és mondioring-versenyző vezetésével. A részvétel a versenyre regisztrálók számára ingyenes!

A verseny futamait úgy állították össze, hogy egészen kezdő, fiatal, vagy már régóta versenyző, esetleg veterán kutyákkal is részt tudjanak venni. A verseny utolsó futamát és az eredményhirdetést követően lehetőség lesz plusz gyakorlásra a pályán.
 

3417 Cserépváralja Csordásvölgyi Tanya 1.

Web: https://www.facebook.com/events/882382288820981/

3417 , Csordásvölgyi Tanya 1.
Kutyás események